Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

8 juni 2018

Een eerste indruk is heel belangrijk. Zeker bij een huis, het gevoel moet namelijk meteen goed zijn. Bij alles wat we kopen gaat het om uitstraling, ons oog valt snel op de mooiste zaken maar ook als we iets niet mooi vinden valt dit ons op. DG vastgoedstyling haalt het onderste uit de kan wat betreft vastgoedstyling. Zij laten huizen van hun beste kant zien.

Veel mensen vinden het lastig om hun eigen huis te stylen voor de verkoop.  Zij zien hun huis immers dagelijks. Bij vastgoedstyling gaat het ook niet om een geurkaars of de bloemen op tafel maar om het benadrukken van de focuspunten van een woning. Daarmee bereikt u een grotere doelgroep. Belangrijk is om de mogelijkheden van een ruimte te laten zien op een foto, want vanuit dáar gaat men over tot een bezichtiging. Vraag daarom altijd een professionele vastgoedstyliste om advies. DG vastgoedstyling laat hier twee voorbeelden zien van styling. Kijk en vergelijk zelf!

Is jouw huis al helemaal gestyled en verkoopklaar? Misschien ben je toe aan de volgende stap en wil je weten wat Makelaarsland voor jou kan doen. Vraag eens een vrijblijvend informatiegesprek aan!

Basis vastgoedstyling tussenwoning in Mook

Reden verkoop
De eigenaresse van deze woning wilde graag terug naar het zuiden, waar zij oorspronkelijk vandaan komt. Het was van belang om zo kort mogelijk met dubbele lasten te zitten. Dus de woning op de juiste manier presenteren was één van de speerpunten.

Budget
In deze woning was het nodige achterstallig onderhoud. Daar was vrijwel geen budget voor dus is er gekozen voor de basisstyling. Op die manier konden zij belangrijke zaken zoals schilderwerk aan de buitenkant van de woning ook laten uitvoeren.

Doel van styling/ adviezen/ uitwerking
De eigenaresse woonde al zo’n dertig jaar met veel plezier in de woning, maar had geen budget om de woning optimaal bij te houden. De zolder was gedateerd en had ook slechte plekken in de muren door eerdere lekkages. Maar ook het schilderwerk buiten moest worden aangepakt. Er is geadviseerd om de voorgevel te laten schilderen, want dat is het eerste wat de potentiële kopers zien. Verder was het hier de uitdaging om van haar thuis een huis te maken. Met zeker 80% van de inboedel is er een mooie presentatie gemaakt en kon de juiste sfeer van deze woning naar voren komen.

Resultaat
Op de fotoreportage is goed te zien wat deze woning te bieden heeft. De pluspunten zijn benadrukt, zoals de lichte woonkamer met knusse patio. De ruime kamers en zolder. Waar na een renovatie een gezin weer met veel plezier kan wonen!

Plus vastgoedstyling eengezinswoning in Molenhoek

Reden verkoop
De erfgenamen hadden de taak deze woning met de juiste aandacht in de verkoop te zetten.

Budget
Naast de basisstyling was er ruimte om de woningpresentatie te perfectioneren. Er is hier gekozen voor een plusstyling.

Doel van styling/ adviezen/ uitwerking
De ziel en zaligheid van de eigenaresse was nog sterk aanwezig in deze woning. Als styliste is het dan ook noodzaak de erfgenamen te begeleiden in dit emotionele proces. Het is goed om objectief naar de woning te kijken, maar ook begrip te hebben voor de persoonlijke situatie. Aan de hand van de opruimlijst is er aangegeven wat wenselijk zou zijn om op te ruimen, zodat deze mooie woning goed tot zijn recht zou komen op de foto’s. Er waren veel mooie spullen en meubels aanwezig waardoor er met behoud van sfeer veel focuspunten tot hun recht konden komen.

Resultaat
Door de goede samenwerking van de erfgenamen en DG vastgoedstyling is er in deze woning veel karakter behouden. Daarnaast is het een presentatie geworden voor een brede doelgroep. Op de foto’s is goed te zien wat deze woning te bieden heeft. Ruime lichte slaapkamers, een ruime zolder etage en gezellige woonkamer met knusse tuin.

Net als 16.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.