Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

1 november 2019

Vastgoedstyling  wordt door veel mensen die hun huis gaan verkopen overwogen. Vaak is vastgoedstyling een handige oplossing bij leegstaande woningen.

Professionele vastgoedstyling is meer dan even wat kussentjes recht leggen. Iedere woning heeft andere behoeftes. Alle tools op funda zijn pas functioneel zijn als ze een optimale beleving kunnen weergeven. Binnen 10 seconden na het kijken van de foto’s op funda bepaalt men of er overgegaan wordt tot bezichtigen. Vastgoedstyling kan hierin nét het verschil maken. DG vastgoedstyling heeft al meer dan 100 woningen mogen stylen waarvan 93% binnen 3 maanden was verkocht.

Vastgoedstyling met meubelverhuur

Grote vrijstaande woning in een gewilde wijk van Nijmegen, maar op een lastige locatie; vlak naast het spoor.

Reden van verkoop:
Verkoopster is verhuisd naar een verzorgingshuis.

Adviezen
Het gaat om een zeer ruime leegstaande woning en die verkopen zichzelf vaak lastiger. Een potentiële koper heeft sfeer en beleving nodig om de woning op zijn waarde te kunnen schatten.

Uitwerking:

  • Indeling woon- en eetkamer geoptimaliseerd
  • Advies om achterstallig onderhoud bij te werken
  • De rode muren gewit
  • Accessoires gebruikt

Resultaat:
Door hier een aantal simpele veranderingen aan te brengen en een meubels te plaatsen, werd de woning echt een thuis. Ruimte, gemak en leefcomfort. De week na plaatsing op funda werden er meteen vijf bezichtigingen gepland.

Vastgoedstyling #2

Zeer ruime hoekwoning met een extra verblijf in de achtertuin.

Reden verkoop:
Lange tijd verhuurd geweest, geen huurder meer, dus verkopen.

Adviezen
De woning was zo gigantisch uitgewoond door de huurders dat het wel even slikken was voor de eigenaren. Er was zo’n enorme waslijst aan herstelwerkzaamheden en achterstallige klussen, dat het niet haalbaar was om alles te doen. Met vereende krachten zijn ze toch een heel eind gekomen.

Resultaat:
Het mooie van deze woning is dat het laat zien dat vastgoedstyling echt verschil maakt. Het is namelijk hier een onmisbare tool om het beste van de woning naar boven te laten komen en wederom alle plus- en focuspunten te benadrukken. Na het plaatsen van de meubel had de makelaar ook geen tijd te verliezen. Binnen één week zeven bezichtigingsaanvragen.

Jouw huis al helemaal gestyled en klaar voor verkoop? Bekijk wat Makelaarsland voor jou kan betekenen!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.