Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

16 december 2019

Als je je huis verkoopt, verkoop je niet alleen vier muren en een dak, maar ook een thuis. En soms is dat ‘thuis’ niet je eigen huis, maar bijvoorbeeld van overleden ouders. Dan heb je vaak te maken met een ouder interieur dat wel een make-over kan gebruiken.

Voor de verkoop van een woning is een verouderd interieur niet altijd positief. Vastgoedstyling kan hierin nét het verschil maken. DG vastgoedstyling heeft al meer dan 250 woningen mogen stylen waarvan 93% binnen 3 maanden was verkocht. Twee erfgenamen moesten het huis van hun overleden ouders leeghalen en verkopen, een verdrietige gebeurtenis. Heerlijk als je je dan niet om de vastgoedstyling hoeft te bekommeren. De vastgoedstylisten van DG hebben de woningen opgeknapt en fantastische resultaten bereikt!

Vastgoedstyling Basis

Hier is het advies gegeven om de persoonlijke spullen op te ruimen, zoals de foto’s en een aantal souvenirs. De tuin kreeg een onderhoudsbeurt en de rondom het huis werd schoongemaakt. Hierdoor zag alles er spik en span uit.

Wil jij net als 16.000 andere slimme verkopers onze nieuwsbrief ontvangen? Dan word je elke maand op de hoogte gehouden van wijzigingen op de woningmarkt en ander nieuws.

Vastgoedstyling met meubelverhuur

De keuze viel op de ontruiming en meubelverhuur; totale ontzorging! Erfgenamen hebben met andere familieleden gekeken wat ze graag wilden bewaren en deze spullen hebben ze meegenomen.  Met wat extra hulptroepen is het huis binnen 1 dag helemaal ontruimd. Daarna is de woning door DG voorzien van een complete meubelverhuur om een meer eigentijdse sfeervolle beleving te creëren.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.