Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

19 maart 2018

Vastgoedstyling kan een oplossing zijn voor een moeilijk te verkopen huis, of een leegstaande woning die moet worden verkocht. Voor veel mensen is dit een lastig onderdeel van het verkoopproces. DG Vastgoedstyling haalt alles uit de kast om woningen verkoop klaar te maken en de juiste doelgroep te bereiken.

Een bezichtiging wordt aangevraagd op het moment dat de interesse van een woning is gewekt. En dit gebeurt als een woning er aantrekkelijk uitziet. Met simpele aanpassingen of vastgoedstyling kan een huis al een volledig andere sfeer uitstralen. DG Vastgoedstyling nam weer twee huizen onder handen. Bij de een is van meubelverhuur gebruik gemaakt en bij de ander een ‘Basis vastgoedstyling’. Kijk eens naar de enorme verschillen!

Is jouw huis al helemaal gestyled en klaar voor verkoop? Bereken je besparing als je verkoopt met Makelaarsland en bekijk onze moderne aanpak!

Wat bespaar ik aan makelaarskosten?

Vastgoedstyling met meubelhuur:

Betreft een riante woonboerderij Dreumel.

Reden verkoop:
Deze woning stond voor de styling al ruim een jaar te koop. Er waren nauwelijks bezichtigingen en aangezien de verkopers al een andere woning hadden gekocht, was het noodzaak zo snel mogelijk de woonboerderij te verkopen. Verkopers besloten daarom om de woning opnieuw aan te bieden op de woningmarkt, voorzien van een nieuwe look. Op dat moment was de boerderij al helemaal leeg en daarom hebben zij gekozen voor meubelverhuur.

Budget:
Meubelhuur vanaf €1.995 uitgaande van een eengezinswoning. Dit is inclusief vervoer, verzekeringen, styling en fotografie.

Doel van styling:
De wens van de eigenaren was een frisse uitstraling kreeg maar niet ‘goedkoop’. Uiteraard mag je van professionele stylistes verwachten dat ze de inrichting aanpassen aan de woning. Iedere ruimte werd voorzien van meubels, aangevuld met sfeervolle accessoires. Zo kreeg deze prachtige woonboerderij een fantastische huiselijke sfeer die erg tot de verbeelding sprak. Het object ligt op een ruim perceel.

Resultaat:
Na anderhalve dag inrichten, stylen en fotograferen van deze prachtige woning, kon hij meteen op funda. Binnen zes weken was deze boven de vraagprijs verkocht!

Vastgoedstyling Basis

Vrijstaande, gerenoveerde woning Molenhoek.

Reden verkoop:
Dit jonge gezin ging verhuizen naar Friesland i.v.m. hun werkzaamheden. Ze hadden al een woning gekocht, dus haast  wast geboden om het snel  te verkopen maar niet voor een te lage prijs.

Budget:
Deze woning was bijna geheel gerenoveerd. Het zag er uit om door een ringetje te halen. Het enige wat nog moest gebeuren was de royale entree, deze was nog gedateerd en erg donker. Hier voldeed de vastgoedstyling ‘Basis’. Denk hierbij aan € 600-1000 voor de complete vastgoedstyling en huren van onze accessoires en inboedel, inclusief fotografie.

Doel van styling:
In deze woning was de bovenverdieping totaal opgeknapt. Zo ook de woonkamer met een prachtige open keuken. Op de benedenverdieping bevonden zich ook de badkamer en toilet, deze waren nog verouderd tegenover de rest van de woning. Dit was het enige wat de nieuwe bewoner zou moeten aanpakken. De hal en trapgat waren nog de originele donkere stenen muren en deze hebben de eigenaren laten stucen. Wat een wereld van verschil!

Resultaat:
Deze woning zag er zo verzorgd uit dat de makelaar overladen werd met aanvragen voor bezichtigingen. Hij heeft toen een dag gekozen om iedereen de kans te geven om te kijken en het op deze manier niet een enorme belasting zou zijn voor dit jonge gezin. De woning is binnen een 1,5 week verkocht, ruim 35.000 euro boven de vraagprijs.

Net als 16.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.