Main Menu

Veel Gestelde Vragen / Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland?

Bezichtigen Makelaarsland

Dankzij ons innovatieve concept kunnen wij onze verkopers NVM expertise bieden tegen een vast en laag all-in tarief. Daarom bieden veel mensen hun huis via Makelaarsland te koop aan. En dat betekent een groot aanbod voor kandidaat-kopers. Dus ook voor ú!

Woning zoeken

U kunt bij Makelaarsland zoeken in een uitgebreid woningaanbod, in alle prijsklassen en in geheel Nederland. U kunt het totale aanbod van woningen bekijken of specifiek zoeken op object, type, prijs, provincie, plaats of adres.

Elk huis is uitgebreid gedocumenteerd. Een beschrijving, foto’s, kenmerken en aanvullende informatie geven u een concreet en helder beeld van de woning en haar interieur. U kunt de woningpresentatie online bekijken of downloaden als een complete brochure.

Woning bezichtigen

U vindt een woning op onze site die aan uw woonwensen voldoet. Tijd voor een bezichtiging!  Een woning bezichtigen bij Makelaarsland kan snel en gemakkelijk geregeld worden. Via www.makelaarsland.nl kunt u de woning die u wilt bezichtigen opzoeken en bij de woningpresentatie vraagt u een bezichtiging aan. Klik hiervoor op de button ‘Bezichtigen’ bij de woningpresentatie. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om een bezichtiging aan te vragen via 088 200 2000.

Bij Makelaarsland worden de bezichtigingen begeleid door de verkoper zelf. Niemand kent de woning en de buurt immers beter dan de verkoper zelf. Zo ontvangt u alle informatie over de woning en de buurt uit de eerste hand. De verkoper neemt contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer het u beiden uitkomt. Omdat de verkoper niet gebonden is aan kantoortijden, kan de bezichtiging plaatsvinden wanneer het u uitkomt, dus ook ’s avonds of in het weekend.

Onderzoeksplicht

De verkoper is bij wet verplicht u de bij hem bekende, niet zichtbare gebreken van zijn woning mee te delen. Dit ontslaat u echter niet van uw onderzoeksplicht. Dit betekent dat u zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Lees hier meer over uw onderzoekplicht.

Veel Gestelde Vragen / Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland? 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Posted in: Huis kopen