Verkopers zien belang Verkoopcoach steeds meer

Door

Makelaarsland

op

22 mei 2012

Onze verkopers zien steeds meer het belang in van een goede presentatie van hun te koop staande woning. Om in de huidige moeilijke huizenmarkt succesvol te verkopen kiezen meer verkopers daarom voor de diensten van de Verkoopcoach.

In 2012 kiest bijna 30% van onze verkopers ervoor om naast de verkoopopdracht ook een Verkoopcoach in te schakelen voor de fotografie óf de volledige presentatie van de woning. Als we dit afzetten tegen de 17% van de verkopers die in het eerste kwartaal van 2011 kozen om de presentatie aan de fotograaf of de Verkoopcoach uit te besteden is dit een aanzienlijke stijging, te danken aan de goede resultaten en tevreden klanten die de Verkoopcoach behaald.

Sinds de oprichting van het Verkoopcoach netwerk in 2011 hebben ruim 660 woningverkopers de hulp van de Verkoopcoach ingeschakeld bij succesvolle verkoop van hun woning. Het Verkoopcoach netwerk bestaat inmiddels uit 22 zelfstandigen, werkzaam in heel Nederland. De Verkoopcoach is de meest afgenomen extra dienst van Makelaarsland.

Verkopers zijn enthousiast
Onze verkopers zijn zeer tevreden over het inschakelen van een Verkoopcoach.

“Rick Rijshouwer heeft op zeer prettige wijze de fotopresentatie bij mijn woning verricht. Hij nam uitgebreid de tijd om de woning op de juiste wijze zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen en werkte prettig en in goed overleg. De presentatie ziet er prachtig uit. Daarnaast heeft hij op mijn verzoek nog een mooie plattegrond van de woning gemaakt. Binnen 2 dagen was de hele presentatie, zoals afgesproken, klaar en helemaal naar mijn wens online te vinden. Binnen een week kwamen er verzoeken om de woning te bezichtigen en 2 weken later was de woning verkocht onder voorbehoud!”

Lees meer referenties over Makelaarsland en de Verkoopcoach op: https://www.makelaarsland.nl/huis-verkopen/beoordelingen/

* In juni zal House of KIKI, het opleidingscentrum van de Verkoopcoaches, nieuw onderzoek publiceren over de verkoopkansen bij het wel/niet inschakelen van een verkoopstyliste of Verkoopcoach. De resultaten zullen ook op blog.makelaarsland.nl gepubliceerd worden.

Geschreven door Marjolijn Stricker
Aanspreekpunt Verkoopcoach

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.