Vind jouw droomhuis met de Makelaarsland app

Door
Makelaarsland
op

Op zoek naar een nieuwe woning maar nog niet het perfecte huis gevonden? Misschien ben je verstrikt geraakt in een web van allerlei zoekopdrachten en zie je door de bomen het bos niet meer? Makelaarsland heeft nú de oplossing voor jou: Een zoekopdracht in de Makelaarsland app!

Compleet

De Makelaarsland zoekopdracht is zeer compleet. Je ontvangt namelijk de nieuwe woningen van alle NVM makelaars, maar ook van alle VBO- en VastgoedPro makelaars. Dat betekent dat je het volledige aanbod van funda ontvangt. Daarnaast zijn er ook woningen die in ‘stille verkoop’ worden geplaatst en die dus niet op funda komen. Ook déze woningen krijg jij binnen met de Makelaarsland zoekopdracht en op die manier zie je zelfs meer nieuwe woningen dan op funda.

Deze zoekopdracht was al beschikbaar op de website, maar nu dus ook in onze app. Het grote voordeel is dat je in dit geval alle woningen in één handige app kunt terugvinden en niet meer op verschillende plekken hoeft te zoeken naar jouw droomhuis. Bovendien kun je in de app nóg specifieker zoeken, bijvoorbeeld binnen een woonplaats op jouw favoriete buurt. En dat helemaal gratis.

Hoe werkt het

De Makelaarsland app kun je downloaden via onderstaande buttons. Vervolgens vul je jouw gegevens in en geef je precies aan waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld het aantal kamers dat je nodig hebt en welk type woning je exact zoekt. Klaar is Kees! Nu kun je zien welke huizen er voor jou beschikbaar zijn. Als er een interessant huis wordt getoond, kun je deze opslaan in je favorieten en hier altijd terugvinden. Het is zelfs zo dat wanneer er bijvoorbeeld een prijsverlaging is van deze woning, jij als eerste op de hoogte bent door middel van een pushbericht. Verder wordt er dagelijks gecheckt of er een geschikt huis voor jou bij zit in het nieuwe woningaanbod. Uiteraard ontvang je een melding als het zover is en wie weet is dát jouw nieuwe huis!


Google play Store

App Store

 

Ook als je via Makelaarsland je huis verkoopt en al gebruik maakt van de verkopers app, kun je een zoekopdracht aanmaken. Lees hier meer over hoe je je huis verkoopt met de Makelaarsland app.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.