Lentekriebels? Check je woningfotografie!

Door
Makelaarsland
op

Het is officieel: vandaag is het lente. In het voorjaar stijgt het huizenaanbod ieder jaar flink en in april is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag.

De omgeving en tuinen zien er in de lente vaak beter uit dan in de herfst of winter. De eerste bloemen zijn te zien en de eerste blaadjes zitten weer aan de bomen. De lente is het jaargetijde dat sfeer brengt in jouw woningfotografie. Zijn jouw foto’s nog up-to-date?

Mooiere buitenfoto’s

Bloemen en planten in de tuin, groene bomen in de straat. De natuur staat in bloei en dat wil je laten zien. Met het aanbod stijgt ook de concurrentie en is het belangrijk dat de foto’s op funda van goede kwaliteit zijn. Het voorjaar is dan ook het perfecte moment om professionele foto’s te laten maken.

Niet alleen buiten..

Naast de tuin en het straatbeeld zien ook de binnen foto’s er fris en licht uit. Voorjaarszon geeft een bepaald licht wat ook binnen zorgt voor een mooi effect. Dit is goed te zien op de foto’s. Zet alle kozijnen/gordijnen dan ook maar wijd open voordat de fotograaf komt!

Uitzicht

Zet je loungeset en tuinstoelen/kussens op een (het liefst zonnige) plek in de tuin. Dit geeft direct meer sfeer. Woon je aan het water of kijk je uit over een mooi stukje natuur? De fotograaf zal dit ook vastleggen.

Voorjaarsschoonmaak

Een voorjaarsschoonmaak is altijd een goed idee, maar zéker als de fotograaf binnenkort langs komt en potentiële kopers jouw huis gaan bezichtigen. Repareer kleine gebreken, werk schilderwerk bij, haal je loungeset uit de schuur en zorg dat kastjes opgeruimd zijn. Dit zal de verkoop zeker bevorderen. We hebben een checklist gemaakt, zodat je je goed kan voorbereiden. Bekijk de checklist hier.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.