Aankoopcoach cadeau

Aankoopcoach cadeau

Voor iedereen op de woningmarkt die zijn huis wil verkopen en een nieuw huis wil aankopen heeft Makelaarsland een toffe actie. Als je voor 30 september de opdracht geeft voor het verkopen van je huis, krijg je de gratis aankoopcoach ter waarde van € 645 van ons. Of je nu eerst wil verkopen of aankopen, dat maakt niet uit. Wij dragen namelijk graag ons steentje bij aan de doorstroom op de woningmarkt!

Wat doet de aankoopcoach?

Wat doet de aankoopcoach?

Bezig met het kopen van een huis? Dan kun je vast een aankoopcoach gebruiken die je gewoon even belt of mailt op elk moment dat jij vragen
hebt. Dat kan bij ons!

  • Advies over waarde en biedingsstrategie
  • Coaching tijdens onderhandelingen
  • Checken van de koopovereenkomst en juridische stukken
  • Belangrijke termijnen in de gaten houden
  • Beschikbaar voor al jouw vragen
Verkopen met Makelaarsland

Verkopen met Makelaarsland

Een NVM-makelaar, maar misschien net even anders dan je gewend bent. Wij maken het verkopen van een huis lekker makkelijk. Dat kan bij ons namelijk op twee manieren. Je doet zelf de bezichtigingen, of wij doen alles voor je. Wat je ook kiest, bij ons betaal je gewoon een vast eerlijk tarief, ongeacht de waarde van je huis. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  • Altijd een vast eerlijk tarief
  • Snel een perfecte presentatie op funda
  • Geen juridische rompslomp

Hoe doe ik mee?

Heel simpel. Neem contact op met een van onze experts voor meer info. Bel 088 200 2000 of klik op de button hieronder.

Deze kopers en verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda-gebruiker

10

Het contact met de makelaar verliep super goed. De communicatie was transparant, duidelijk en vlot. De makelaar ging alle uitdagingen aan en stond voor alle vragen klaar. Super tevreden!

Het contact met de makelaar verliep super goed. De communicatie was transparant, duidelijk en vlot. De makelaar ging alle uitdagingen aan en stond voor alle vragen klaar. Super tevreden! Lees minder

Geschreven op 19 augustus

Dhr. Albert Monsanto

9,3

Prima communicatie en begeleiding. Fijn dat er keus was uit 2 producten: 'actief' en 'passief'. Ik heb voor 'actief' gekozen en kon zo de bezichtigingen zelf regelen.

Prima communicatie en begeleiding. Fijn dat er keus was uit 2 producten: 'actief' en 'passief'. Ik heb voor 'actief' gekozen en kon zo de bezichtigingen zelf regelen. Lees minder

Geschreven op 19 augustus

Mevr. Noteboom

9

We werden prima geïnformeerd door Makelaarsland en ze hebben ons keurig geholpen. Op berichten werd heel snel gereageerd en men was goed op de hoogte van onze situatie en wensen.

We werden prima geïnformeerd door Makelaarsland en ze hebben ons keurig geholpen. Op berichten werd heel snel gereageerd en men was goed op de hoogte van onze situatie en wensen. Lees minder

Geschreven op 9 augustus

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.