• Jouw verkoopmakelaar in Enkhuizen

    Huis verkopen in Enkhuizen? Dan wil je vast weten hoe je dat aanpakt in deze huizenmarkt en hoe je het allerbeste je huis kunt verkopen in Enkhuizen. Lees verder!

    Jouw verkoopmakelaar in Enkhuizen

    Huis verkopen Enkhuizen Huis verkopen Enkhuizen

Huis verkopen in Enkhuizen

Heb je verkoopplannen in Enkhuizen? Leuk! De huizen gaan tegenwoordig als warme broodjes en juist daarom is het belangrijk om een goede makelaar in te schakelen als je je huis gaat verkopen. Een makelaar die jou kan helpen om het beste verkoopresultaat te behalen. Daar helpen wij je graag bij. Om dat beste resultaat te behalen, wil je dat jouw woning op de juiste manier bij het grote publiek wordt aangeboden. Je kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken en één keer het beste bod ontvangen. Als grootste NVM-makelaar van Nederland hebben we al heel veel huizen verkocht, ook in Enkhuizen, dus wij weten precies hoe je dit aanpakt.

Slim verkopen

Bij het verkopen van je huis komt er naast de presentatie, van alles op je af. Dingen waar je normaal nooit mee te maken hebt. Neem bijvoorbeeld de vraagprijs: als verkoper wil je zoveel mogelijk overhouden aan de verkoop van je huis, maar ook niet de hoofdprijs vragen waardoor niemand interesse toont. Slim dus om hiervoor een expert in te schakelen.

Wij adviseren je graag over dit soort verkoopvragen. Door onze ervaring kunnen we samen de beste vraagprijs voor jouw huis bepalen. Wist jij bijvoorbeeld dat de gemiddelde vraagprijs in Enkhuizen €406427 bedraagt? Naast de vraagprijs zorgen we ook dat juridisch alles op orde is en dat de kleine lettertjes worden gecheckt.

Kortom: we regelen jouw verkoop van A tot Z.

Huis verkopen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

40

Aangevraagde
bezichtigingen

910

Huizen
verkocht

32

huis verkopen

Jouw verkoopmakelaar in Enkhuizen

In Enkhuizen staan 48 huizen te koop op dit moment. Ook weten we dat het gemiddeld 54 dagen duurt voordat een huis hier verkocht wordt. Met een gemiddelde vraagprijs van €406427, betaal je in Enkhuizen per vierkante meter gemiddeld €2879.

● Aantal woningen te koop in Enkhuizen: 48

● Gemiddelde vraagprijs in Enkhuizen: €406427

● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Enkhuizen: €2879

Bij Makelaarsland weet je precies waar je aan toe bent. Een vaste prijs, en 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Omdat je zelf actief bent bij jouw verkoop, weet je precies wat er speelt. Jouw vaste makelaar op kantoor zorgt voor de ingewikkelde zaken zoals de vraagprijs, het onderhandelen en de koopovereenkomst en jij doet het leukste: de bezichtigingen! Want jij kent jouw huis tenslotte het beste!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Wonen in Enkhuizen

Misschien ben jij je huis ontgroeid, heb je een nieuwe baan verderop in het land of ga je juist kleiner wonen? Er zijn veel redenen voor een verkoop. De huizenmarkt is behoorlijk in beweging en dat betekent ook dat het zeer waarschijnlijk is dat we snel een koper voor jouw huis vinden. Op dit moment staan er 48 huizen te koop in Enkhuizen. Dat lijkt misschien veel, maar het aantal kopers in Enkhuizen ligt nog vele malen hoger. Dat maakt de kans groot dat zich snel meerdere kopers zullen melden. Wel zo fijn!  

Makelaarsland als NVM-makelaar in Enkhuizen

Als NVM-makelaar zijn we één van de grootste makelaars van het land. Per week regelen wij gemiddeld bijna duizend bezichtigingen. In totaal verkochten we al ruim 50.000 woningen door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt in Enkhuizen! Maak jij graag gebruik van onze ervaring? Kom snel in contact met Makelaarsland als jouw makelaar in Enkhuizen. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Dan bellen we je snel en kijken we samen hoe wij je kunnen helpen bij het verkopen van je huis.  

Er wordt vaak gezegd dat het verkopen van een huis veel stress geeft. Dat is absoluut niet nodig! Uit onze reviews blijkt ook dat onze klanten super tevreden zijn. Ze waarderen ons met een 8,8 gemiddeld. En met meer dan 50.000 verkochte huizen, dus ook in Enkhuizen, mogen we dat wel bewezen kwaliteit noemen toch?

Benieuwd geworden naar het verkopen met Makelaarsland? Laat ons je bellen. Tot snel! 

Ik wil een verkoopgesprek plannen

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.