"Op ons huis van 7,5 ton bespaarden we ruim €7.000,- op de makelaarskosten!”

Meer dan 6.570 reviews; gemiddeld een 8,7 op funda!

Een 8,7 uit 6.570 reviews

NVM Funda

Huis verkopen? Laat dat maar aan ons over!

Wil je maximaal resultaat, maar heb je geen tijd of gelegenheid om zelf de bezichtigingen te doen? Laat een Makelaarsland Agent uit de buurt jouw verkoop van A tot Z verzorgen. Altijd met een scherp prijsadvies en deskundige service. En – nóg een pluspunt – al onze Agents zijn zeer ervaren onderhandelaars. Zo haal je het beste uit jouw woning!

  • Maximaal ontzorgd

    Jouw Makelaarsland Agent neemt jou het werk uit handen; óók de bezichtigingen. Zo houd jij tijd over voor andere zaken.

  • Jouw Agent altijd dichtbij

    De Makelaarsland Agent kent jouw buurt als geen ander en komt persoonlijk langs om kennis te maken en de voorgang te bespreken.

  • Alles goed geregeld

    Als NVM makelaar beschikken onze Agents over alle kennis en ervaring om jouw verkoop zo goed mogelijk te begeleiden. Dat geeft rust!

Wat zijn onze kosten?

Bij Makelaarsland betaal je geen courtage maar een vast tarief van € 2.950, ongeacht de waarde van de woning. En je betaalt pas bij een succesvolle verkoop, een ‘succes fee’ dus.

Een succesvolle verkoop begint met een perfecte presentatie.
Om jouw huis helemaal klaar voor verkoop te maken en een professionele woningpresentatie voor jou te verzorgen, rekenen wij € 475 aan opstartkosten. Hiervoor verzorgen wij de woningopname, prijsadvies, juridisch onderzoek, woningfotografie, een officieel meetrapport, 2D en 3D plattegronden en nog veel meer. Zo staat jouw woning perfect op makelaarsland.nl.

Hoe completer jouw woningpresentatie op funda, hoe vaker deze wordt bekeken. De fotograaf maakt bij de fotoreportage van jouw huis naast plattegronden ook 360° foto’s en een slideshow (video). Deze zijn standaard te zien op makelaarsland.nl. Met funda Compleet zorg je ervoor dat alle media ook op funda getoond worden.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jou verder kunnen helpen.

Informatiegesprek aanvragen

Ons Agent netwerk groeit flink. Bekijk hier of wij al bij jou in de buurt actief zijn.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.