"Supergoede begeleiding van onze makelaar om de hoek!"

Meer dan 6.088 reviews; gemiddeld een 8,6 op funda!

Een 8,6 uit 6.103 reviews

NVM Funda

Dit is Makelaarsland Lokaal

Kies je voor Makelaarsland Lokaal, dan gaat de Makelaarsland Agent uit jouw buurt de verkoop van A tot Z verzorgen, inclusief de bezichtigingen. Als NVM makelaar beschikken onze Agents over alle data om jou een goed prijsadvies te geven. Ook zijn zij ervaren onderhandelaars. Maak een afspraak voor een kennismaking en een vrijblijvend advies.

 • Geef alles uit handen

  Je wordt maximaal ontzorgd, dus jouw Agent doet ook de bezichtigingen. Jij houdt dus tijd over om alvast je nieuwe huis in te richten.

 • Jouw Agent dichtbij

  De Makelaarsland Agent in jouw buurt is om de hoek en komt persoonlijk bij je langs om kennis te maken en de voorgang te bespreken.

 • Rust en vertrouwen

  Soms is de verkoop van jouw huis emotioneel beladen, of is het lastig om zelf de rondleidingen te doen. In die gevallen biedt jouw Agent uitkomst.

Dit doet jouw Makelaarsland Agent

 1. Woningopname en juridische check

  Jouw eigen Makelaarsland Agent komt langs voor de woningopname en kennismaking. Hij woont in de regio en is op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ons juridische team maakt het woningdossier compleet.

  Vind jouw Agent
 2. Zorgeloos verkopen

  Onze Makelaarsland Agents worden ondersteund door een team van specialisten. Waar je ook voor belt, onze adviseurs en juristen zijn op de hoogte van de status van jouw dossier.

 3. Woningpresentatie

  Een goede woningpresentatie is essentieel voor een succesvolle verkoop. Daarom krijgt iedereen bij Makelaarsland een professionele fotoreportage. Onze fotograaf komt bij jou thuis om prachtige foto’s te maken en daarnaast maakt hij een officieel meetrapport, plattegronden, 360º foto’s en een slideshow (video). Heb je hulp nodig met de tekst? Dan staat jouw persoonlijke Agent voor je klaar.

  De fotograaf
 4. Verkoopstrategie en publicatie

  Met je Agent bespreek je dé verkoopmethode voor jouw situatie. Met welke vraagprijs en strategie zetten we jouw huis in de markt? De Agent benadert het NVM zoekersbestand en promoot de woning op funda. Klaar voor de bezichtigingen!

 5. Bezichtigingen en onderhandelingen

  Verder neemt jouw Agent ook de bezichtigingen uit handen. Is er een bod op jouw huis gedaan? Dan onderhandelt de Agent direct totdat de beste prijs is gerealiseerd. Uiteraard blijf jij op de hoogte.

  Zelf de bezichtigingen doen en nog meer besparen? Dat kan. Als je Makelaarsland Online kiest, maak je zelf kennis met de potentiële kopers. Uiteraard staat ons team van adviseurs en juristen voor je klaar om de verkoop tot in de puntjes te begeleiden.

  Zelf de bezichtigingen doen
 6. Koopovereenkomst en afhandeling

  Dan is er overeenstemming bereikt. Gefeliciteerd! Jouw Agent stelt samen met onze juridische afdeling de koopovereenkomst op. Van de tekenafspraak tot en met de inspectie en sleuteloverdracht staat jouw Agent paraat.

Wat zijn onze kosten?

Bij Makelaarsland betaal je geen courtage maar een vast tarief van € 2.780, ongeacht de waarde van de woning. En je betaalt pas bij een succesvolle verkoop, een ‘succes fee’ dus.

Een succesvolle verkoop begint met een perfecte presentatie.

Om jouw woning helemaal klaar voor verkoop te maken en een professionele woningpresentatie voor jou te verzorgen, rekenen wij € 395 aan opstartkosten. Hiervoor verzorgen wij de woningopname, prijsadvies, juridisch onderzoek, woningfotografie, een officieel meetrapport, 2D en 3D plattegronden en nog veel meer. Zo staat jouw woning perfect op funda en Makelaarsland.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jou verder kunnen helpen.

Informatiegesprek aanvragen

Ons Agent netwerk groeit flink. Bekijk hier of wij al bij jou in de buurt actief zijn.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.