Kies Makelaarsland Lokaal Ontzorging door onze lokale Agent

Makelaarsland Lokaal
€ 2.780

Huis verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Dat is precies waar Makelaarsland je bij kan helpen. Onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt heeft alle informatie om je een goed prijsadvies te geven en is een ervaren onderhandelaar. Maak een afspraak voor een kennismaking en een vrijblijvend advies.

 • Maximale ontzorging
 • Jouw Agent dichtbij
 • Rust en vertrouwen
Zelf de bezichtigingen doen? Dat kan! Alles over Makelaarsland Online

Hoge tevredenheid

9.2

Prijs/kwaliteit gemiddelde op fundavan 1.838 beoordelingen

Grootste makelaar

3000+

Verkochte huizen per jaar in heel Nederland

Meer besparen

€€€

Een vast laag tarief voor élk huis, ongeacht de waarde

Vind jouw lokale Agent

Wij breiden flink uit! Check direct wie de Makelaarsland Agent bij jou in de buurt is.

Zoek lokale Agent

Dit doet jouw Agent

 1. Woningopname en juridische check

  Jouw eigen Makelaarsland Agent komt langs voor de woningopname en kennismaking. Hij woont in de regio en is op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ons juridische team maakt het woningdossier compleet.

  Zorgeloos verkopen

  Onze Makelaarsland Agents worden ondersteund door een team van specialisten. Waar je ook voor belt, onze adviseurs en juristen zijn op de hoogte van de status van jouw dossier.

 2. Woningpresentatie

  Jouw Agent schrijft in afstemming met jou een wervende aanbiedingstekst. Foto’s zelf maken kan, of kies voor onze professionele fotograaf.

 3. Verkoopstrategie en publicatie

  Met je Agent bespreek je dé verkoopmethode voor jouw situatie. Met welke vraagprijs en strategie zetten we jouw huis in de markt? De Agent benadert het NVM zoekersbestand en promoot de woning op funda. Klaar voor de bezichtigingen!

 4. Bezichtigingen en onderhandelingen

  Verder neemt jouw Agent je alles uit handen. Zo ook de bezichtigingen. Is er een bod op jouw huis gedaan? Dan onderhandelt de Agent direct totdat de beste prijs is gerealiseerd. Uiteraard blijf jij op de hoogte.

  Zelf de bezichtigingen doen en nog meer besparen?

  Dat kan. Als je kiest voor Makelaarsland Online maak je zelf kennis met de potentiële kopers. Uiteraard staat ons team van adviseurs en juristen voor je klaar om de verkoop tot in de puntjes te begeleiden.

 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Dan is er overeenstemming bereikt. Gefeliciteerd! Jouw Agent stelt samen met onze juridische afdeling de koopovereenkomst op. Van de tekenafspraak tot en met de inspectie en sleuteloverdracht staat jouw Agent paraat.

Onze moderne aanpak

We zijn een makelaar met innovatieve oplossingen én een persoonlijke aanpak. Jouw klantreis is geautomatiseerd waar mogelijk en menselijk waar nodig. Dat betekent dat élke medewerker voor je klaarstaat en precies weet wat de status is van de verkoop. En jij ook, want jij hebt onze super handige app, waarmee je altijd op de hoogte bent. Jouw makelaar heeft alle data van de woningmarkt in jouw buurt in beeld om je goed te adviseren. Maximale efficiëntie, zorgvuldigheid en deskundig advies dus. Alles wat nodig is om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen.

Gratis uitproberen

"5 jaar geleden geholpen met de aanschaf van onze eerste koopwoning. Nu de begeleiding in de verkoop van onze huidige woning en aankoop van onze nieuwe woning. Kan niet beter! Super contact persoonlijk, via e-mail, bellen en whatsapp."

- Willem, trotse verkoper uit Groningen

Bekijk alle reviews

"Dit was de tweede keer dat wij ons huis verkochten met Makelaarsland en wéér werden onze verwachtingen overtroffen. Zowel in de service, het persoonlijk contact als in de verkoopprijs."

- Maartje, tevreden verkoper

Bekijk alle reviews

"Makelaarsland Agent Martin is professioneel, menselijk en deskundig. Een hele goede ervaring voor een prima prijs!"

- Mevrouw Bonekamp, verkocht haar woning in Hengelo

Bekijk alle reviews

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.