"Zelf de bezichtigingen doen is niet moeilijk en nog leuk óók!"

Meer dan 6.088 reviews; gemiddeld een 8,6 op funda!

Een 8,6 uit 6.088 reviews

NVM Funda

Dit is Makelaarsland Online

Kies je voor Makelaarsland Online dan gaan wij samen jouw woning verkopen. Wij regelen alle belangrijke zaken van A tot Z. Het leukste onderdeel doe jij zelf, namelijk de bezichtigingen.

 • Persoonlijk contact met kopers

  Ontmoet de potentiële kopers en deel jouw persoonlijke woonervaringen. Jij weet als geen ander waarom je hier zo prettig hebt gewoond.

 • Plan zelf de bezichtigingen

  Plan de bezichtigingen wanneer jou het uitkomt, dus ook buiten kantoortijden. Of bijvoorbeeld na de grote schoonmaak. Ook prettig voor kijkers.

 • Bespaar duizenden euro's

  Omdat je zelf de bezichtigingen doet, kunnen wij de kosten laag houden en betaal jij een vast laag tarief.

Dit doet jouw Makelaarsteam

 1. Woningopname en juridische check

  Een lokale taxateur komt langs voor de woningopname. De taxateur is lid van de NVM en op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ondertussen gaat een team van specialisten aan de slag met jouw dossier.

  Ontmoet ons team!
 2. Woningpresentatie

  Een goede woningpresentatie is essentieel voor een succesvolle verkoop. Daarom krijgt iedereen bij Makelaarsland een professionele fotoreportage. Onze fotograaf komt bij jou thuis om prachtige foto’s te maken maar je krijgt ook 360º foto’s, 2- en 3D plattegronden en nog veel meer. Om jouw koper goed te informeren maken wij ook een officieel meetrapport van jouw huis. De tekst maak je zelf. Hiervoor krijg je van ons een handleiding met handige tips. Kom je er niet uit, dan helpt jouw makelaar je graag!

  Dit doet jouw fotograaf
 3. Verkoopstrategie en publicatie

  Juist in deze markt maakt de verkoopstrategie het verschil. Met jouw makelaar bespreek je dé verkoopmethode voor jouw situatie. Wij schrijven het NVM zoekersbestand aan en publiceren jouw huis op funda. Niemand kan om jouw huis heen!

 4. Bezichtigingen en onderhandelingen

  Je ontvangt een melding als geïnteresseerden jouw huis willen bezichtigen. Deze plan jij in wanneer het jou schikt. Is er een bod? Dan gaat jouw makelaar direct aan de slag om de beste prijs te realiseren. De bezichtigingen liever uit handen geven? Dat kan. Als je het liefst helemaal ontzorgd wordt, kies je voor Makelaarsland Lokaal. Een lokale Makelaarsland Agent regelt de verkoop van A tot Z, voor een scherp tarief.

  Bezichtigingen uitbesteden?
 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Is er na een bieding overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dan stelt jouw makelaar, samen met onze juridische afdeling, de koopovereenkomst op. Pas als jij helemaal tevreden bent, zit ons werk erop.

Wat zijn onze kosten?

Bij Makelaarsland betaal je geen courtage maar een vast tarief van € 1.290, ongeacht de waarde van de woning. En je betaalt pas bij een succesvolle verkoop, een ‘succes fee’ dus.

Een succesvolle verkoop begint met een perfecte presentatie.

Om jouw woning helemaal klaar voor verkoop te maken en een professionele woningpresentatie voor jou te verzorgen, rekenen wij € 395 aan opstartkosten. Hiervoor verzorgen wij de woningopname, prijsadvies, juridisch onderzoek, woningfotografie, een officieel meetrapport, 2D en 3D plattegronden en nog veel meer. Zo staat jouw woning perfect op funda en makelaarsland.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jou verder kunnen helpen.

Neem contact met mij op

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.