Kies Makelaarsland Online Jij de bezichtigingen, wij de rest

Makelaarsland Online
€ 1.290

Omdat je zelf de bezichtigingen doet, heb jij een groot deel van de regie in handen. Eén telefoontje of mailtje naar ons Makelaarsland-team en je hebt precies de begeleiding die je nodig hebt. Zo bespaar je flink op de kosten.

 • Bespaar duizenden euro's
 • Persoonlijk contact met kijkers
 • Plan zelf de bezichtigingen
Liever de bezichtigingen laten doen? Dat kan! Alles over Makelaarsland Lokaal

Hoge tevredenheid

9.2

Prijs/kwaliteit gemiddelde op fundavan 1.838 beoordelingen

Grootste makelaar

3000+

Verkochte huizen per jaar in heel Nederland

Meer besparen

€€€

Een vast laag tarief voor élk huis, ongeacht de waarde

Bereken jouw besparing

Bij Makelaarsland betaal je geen courtage, maar een vast tarief, ongeacht de waarde of plaats van je woning. Vul de geschatte woningwaarde in en ontdek wat jij kunt besparen als je verkoopt met ML Online.

Dit doet jouw makelaarsteam

 1. Woningopname en juridische check

  Een lokale taxateur komt langs voor de woningopname. Deze is lid van de NVM en op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ondertussen gaat onze juridische afdeling aan de slag met het compleet maken van jouw woningdossier.

  Wat doet een taxateur precies?

  Lees het hier!

 2. Woningpresentatie (foto’s en tekst)

  Jij start met het maken van de woningpresentatie. Heb je hulp nodig met de tekst? Dan staat jouw persoonlijke makelaar voor je klaar. Maak zelf krachtige foto’s of kies voor onze professionele fotograaf. Uiteraard checkt jouw makelaar het eindresultaat.

  Mooie foto's maak je zo, met onze handige tips.

 3. Verkoopstrategie en publicatie

  Juist in deze markt maakt de verkoopstrategie het verschil. Met jouw makelaar bespreek je dé verkoopmethode voor jouw situatie. Wij schrijven het NVM zoekersbestand aan en publiceren jouw huis op funda. Niemand kan om jouw huis heen!

 4. Bezichtigingen en onderhandelingen

  Je ontvangt een melding als geïnteresseerden jouw huis willen bezichtigen. Deze plan jij in wanneer het jou schikt. Is er een bod? Dan gaat jouw makelaar direct aan de slag om de beste prijs te realiseren.

  De bezichtigingen liever uit handen geven?

  Dat kan. Als je het liefst helemaal ontzorgd wordt, kies je voor Makelaarsland Lokaal. Een lokale Makelaarsland Agent regelt de verkoop van A tot Z, voor een scherp tarief.

 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Is er na een bieding overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dan stelt jouw makelaar, samen met onze juridische afdeling, de koopovereenkomst op. Pas als jij helemaal tevreden bent, zit ons werk erop.

Onze moderne Aanpak

We zijn een makelaar met innovatieve oplossingen én een persoonlijke aanpak. Jouw klantreis is geautomatiseerd waar mogelijk en menselijk waar nodig. Dat betekent dat élke medewerker voor je klaarstaat en precies weet wat de status is van de verkoop. En jij ook, want jij hebt onze super handige app, waarmee je altijd op de hoogte bent. Jouw makelaar heeft alle data van de woningmarkt in jouw buurt in beeld om je goed te adviseren. Maximale efficiëntie, zorgvuldigheid en deskundig advies dus. Alles wat nodig is om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen.

Gratis uitproberen

"Een buitengewoon goede makelaar. Het contact is persoonlijk en professioneel. Wie je ook aan de lijn hebt, iedereen is direct op de hoogte van ons dossier."

- Mevrouw Huits, verkoper (voor de derde keer)

Bekijk alle reviews

"Makelaarsland is een goed georganiseerd team. Efficiënt en effectief door snelle communicatie met willekeurige personen uit het team. Gestroomlijnde processen, informatie via sms, mail en de app en vaste, relatief lage kosten. Heel tevreden!"

- Maria, over de verkoop van haar huis in Best

Bekijk alle reviews

"Het verkoopproces van woningen is bij Makelaarsland niet alleen beperkt tot het plaatsen van een verkoopbord op het raam of in de tuin, maar vindt op transparante manier plaats, samen met de huiseigenaar en de toegewezen makelaar."

- Carlo, over de verkoop van zijn huis in Rotterdam

Bekijk alle reviews

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.