• Huis verkopen in Schiedam

    Je bent vast benieuwd naar jouw verkoopkansen. Lees hier alles wat je moet weten over je huis verkopen in Schiedam, en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

    Huis verkopen in Schiedam

    Huis verkopen Schiedam Huis verkopen Schiedam

Huis verkopen in Schiedam

Wist je dat in Schiedam de gemiddelde vraagprijs €354728 bedraagt? Op deze, en nog veel meer data baseren wij samen met onze verkopers de verkoopstrategie. We zijn al 16 jaar de grootste NVM-makelaar, en weten dus veel over de huizenmarkt in Schiedam.

Bij Makelaarsland hoeft het verkopen van je huis niet duur te zijn, en al helemaal niet ingewikkeld. Daarom kun je er bij ons voor kiezen of je zelf het een en ander doet, of alles uitbesteedt aan Laurens de Koning, onze Makelaarsland Agent in Schiedam. En wat je zelf doet betaal je niet. Logisch toch?

Wil je meer weten?
Snappen we! Onze adviseurs beantwoorden graag al jouw vragen in een gratis informatiegesprek.

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

71

Aangevraagde
bezichtigingen

984

Huizen
verkocht

36

Huis verkopen

Verkoopmakelaar in Schiedam

Doordat wij al meer dan 50.000 tevreden verkopers hebben, hebben we veel data over de huizenmarkt in Schiedam, en zelfs van jouw buurt en straat. Op die manier kunnen we ook voor jou de beste strategie bepalen.

We hebben alvast wat data over Schiedam voor je op een rijtje gezet:
● Aantal woningen te koop in Schiedam: 355
● Gemiddelde vraagprijs in Schiedam: €354728
● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Schiedam: €2864

Maak het verkopen van je huis in Schiedam makkelijk met onze tools en overzichtelijke online omgeving. Daarmee ben je 24/7 op de hoogte en houd je de controle over de verkoop. Wij staan naast je met onze data en ervaring, en zorgen er natuurlijk voor dat alles goed geregeld wordt. En dat voor een eerlijke vaste prijs.

Benieuwd wat jij aan makelaarskosten kan besparen?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Kopers in Schiedam

Of je nu je huis verkoopt omdat je uit Schiedam wilt verhuizen, of liever in Schiedam blijft, we vinden vast snel een koper voor jouw huis. In Schiedam worden huizen namelijk al binnen gemiddeld 50 dagen verkocht. Op dit moment staan er in Schiedam 355 huizen te koop. Maar het aantal kopers ligt nog veel hoger.

Makelaarsland als NVM verkoopmakelaar in Schiedam

Je wilt natuurlijk dat jouw makelaar bewezen kwaliteit heeft. Daarom zijn wij bij de NVM aangesloten. En we mogen onszelf zelfs al 16 jaar de grootste NVM-makelaar noemen. Onze verkopers geven ons gemiddeld een 8,8 . En met meer dan 50.000 verkochte huizen, dus ook in Schiedam, mogen we dat wel bewezen kwaliteit noemen toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

In een vrijblijvend informatiegesprek maken we graag kennis, en leggen we uit hoe we jou kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis.

Ik wil een kennismakingsgesprek


Download de brochure

Veelgestelde vragen

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Hoe snel kan mijn huis online staan?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.