Uw huis verkopen doen we samen

Alles voor
€1.286

Verkoop uw huis ook succesvol met de moderne aanpak van Makelaarsland. De bezichtigingen doet u zelf, omdat u dat het beste kan. Foto's maakt u of laat u doen via onze fotograaf. Alle complexe en juridische zaken doet Makelaarsland.

» Hoe werkt het
» In 4 stappen uw huis verkopen
» Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland
» Tips voor de perfecte bezichtiging


Hoe werkt het

Wilt u uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning en duizenden euro's aan makelaarskosten besparen? Dan is Makelaarsland ook voor u de beste keuze.

Wat doen wij voor u

Woningopname

  • Woningopname door onze NVM taxateur (lokaal bekend!)
  • Waarde-indicatie en vraagprijsadvies
  • Visuele beoordeling, bouwaard en onderhoud
  • Inhoud- en oppervlakteberekening (NVM normering)
  • Analyse verkoopcijfers lokale markt
  • Opnamerapport aanleveren
+ Lees verder over wat wij precies doen

In 4 stappen uw huis verkopen


Stap 1 Woningopname en presentatie

Uw woning verkopen begint met een woningopname door onze lokale NVM taxateur. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs. U ontvangt een uitgebreid opnamerapport met de indicatieve waarde en belangrijkste kenmerken van uw woning. U maakt foto's en de aanbiedingstekst van uw huis. Deze plaatst u gemakkelijk op de site in uw persoonlijke online omgeving, MijnMakelaarsland. Onze juridische afdeling helpt u het juridische dossier compleet te maken.

Laat uw foto's maken door onze fotograaf
Vraag ons naar de mogelijkheden
Een goede verkoopstrategie en publicatie op de juiste plaatsen vergroot de verkoopkansen

Stap 2 Verkoopstrategie en publicatie

Uw makelaar bespreekt met u de woningpresentatie, verkoopverwachtingen en vraagprijsstrategie. Uw huis wordt hierna prominent op Funda en Makelaarsland gepresenteerd en onder de aandacht gebracht door inzet van 'Te koop' bord, NVM zoekersbestand, woningbrochure, sociale media en buurtmailing. Het verkopen van uw huis gaat echt van start!

Stap 3 Biedingen en bezichtigingen

Een geïnteresseerde vraagt een bezichtiging aan. Wij stellen u natuurlijk direct op de hoogte zodra een bezichtiging is aangevraagd. U geeft aan wanneer het u schikt en de afspraak wordt gepland. Na de bezichtiging verstuurt u snel en gemakkelijk dé unieke Makelaarsland woningreview. Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Dan gaat uw persoonlijke makelaar namens u aan de slag met de onderhandelingen.

Stap 4 Uw huis verkocht!

Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Uw makelaar stelt, samen met de juridische afdeling van Makelaarsland, op zorgvuldige wijze de koop­overeenkomst op. Zo worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Nadat de ontbindende voorwaarden financiering verlopen zijn is uw huis definitief verkocht. Uw huis op Funda wordt verwijderd. Tot aan de overdracht van uw woning blijft uw persoonlijke makelaar uw vaste aanspreekpunt.

» Lees alles rustig na in onze gratis informatiebrochure

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland


Persoonlijke makelaar

U krijgt uw eigen verkoopmakelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis. U bespreekt met uw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo start u met een helder plan van aanpak.

Zelf actief betrokken

U houdt de touwtjes stevig in handen bij het verkopen van uw woning. In uw persoonlijke online 'MijnMakelaarsland' omgeving maakt u uw woningpresentatie en plant u bezichtigingen in. Wij houden u 24/7 op de hoogte van de status van de verkoop van uw huis via telefoon, e-mail en sms.

Prominent uw huis op Funda

Uw woning wordt prominent op Funda geplaatst. Met uw huis op Funda bereikt u 95% van de woningzoekers. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio. En als grootste makelaar van Nederland bereiken wij via onze website ook nog eens 175.500 bezoekers per maand. Zo weet echt iedere woningzoeker dat uw huis te koop staat.

De perfecte bezichtiging

Kopers willen het liefst door u rondgeleid worden! U weet namelijk alles van uw huis en buurt en kunt daarom veel meer vertellen dan een makelaar. De bezichtiging vindt plaatst wanneer het u en de geinteresseerde schikt. Of dat nou overdag, 's avonds of in het weekend is.

Uw huis verkopen: Alles voor maar € 1.286

Door uw actieve rol bij het verkopen van uw huis bespaart u duizenden euro's aan makelaarskosten. Omdat u het leukste deel van het verkoopproces zelf doet, kunnen wij onze diensten aanbieden voor een vast en laag tarief van € 1.286 incl. BTW.Gratis informatiegesprek

Maak kennis met Makelaarsland. Bel ons op 088 200 2000 of laat ons contact met u opnemen.

Gesprek aanvragen

Vrijblijvend uitproberen

Maak gratis een proef woningpresentatie en neem een kijkje achter de schermen bij Makelaarsland.

Meld u gratis aan