Noordeinde 18 B

Hoofdfoto Noordeinde 18 B te Aarlanderveen

2445XD, Aarlanderveen

€ 525.000 k.k.

Vrijstaande woning

Oppervlakte: 84 m² woonoppervlak / 1690 m² perceeloppervlak

Vrijstaande woning met een onovertroffen uitzicht over het oer-Hollandse polderlandschap. Prachtig vrij gelegen perceel van maar liefst 1.690 m2 omringd door sloten.

• Woning is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd
• Ruime schuur met veranda g ... Lees meer


Kenmerken

Soort woonhuis:  Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Oppervlakte: 84 m² woonoppervlak / 1690 m² perceeloppervlak
Aantal kamers: 3 kamers

Alle kenmerken


Foto's (24)

Overdracht

Vraagprijs: € 525.000 k.k.
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg

Bouw

Soort woonhuis:  Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1960
Soort dak: Zadeldak bedekt met pannen
Kadastrale gegevens: Volle eigendom, gemeente Aarlanderveen, sectie C, nummer 1022 , perceeloppervlakte: 1690 m2

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte wonen: 84 m² (= woonoppervlakte)
Externe bergruimte: 18 m²
Perceeloppervlakte: 1690 m²
Inhoud: 280 m³

Indeling

Aantal kamers: 3 kamers , waarvan 2 slaapkamers
Aantal badkamers: 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen: Toilet, douche, wastafel
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Voorzieningen: TV kabel, Schuifpui

Energie

Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water: Cv-ketel, Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging: Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuin: Tuin rondom

Bergruimte

Soort berging: Vrijstaand hout
Voorzieningen: Voorzien van elektra
Isolatie: Volledig geïsoleerd

Garage

Soort: Parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

Omschrijving

Vrijstaande woning met een onovertroffen uitzicht over het oer-Hollandse polderlandschap. Prachtig vrij gelegen perceel van maar liefst 1.690 m2 omringd door sloten.

• Woning is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd
• Ruime schuur met veranda gemaakt van duurzaam Douglas hout
• Parkeren op eigen terrein
• Volledige perceel rondom voorzien van hardhouten beschoeiing
• Plantklare tuin, ideale basis om uw eigen droomtuin te realiseren
• Ruime uitbreidingsmogelijkheden in (bouwvergunningsvrije) bouwwerken, voor vergroten woonruimte en/of realiseren bijgebouwen

Algemeen
De woning is in de afgelopen jaren compleet gerenoveerd tot een heerlijke leefruimte met veel natuurlijk licht en met gebruikmaking van duurzame materialen. Zowel vloeren, wanden als dak zijn voorzien van isolerende materialen.

De woning ligt in Aarlanderveen (gemeente Alphen aan den Rijn), een lintdorp midden in het Groene Hart met uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, allen binnen 30 minuten bereikbaar. Alphen aan den Rijn ligt op 6 km (5 autominuten) en Nieuwkoop met de bekende Nieuwkoopse plassen op 4 km afstand (3 autominuten).

Indeling
De begane grond is volledig voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming. Vanuit de hal is de wc bereikbaar en zijn de kelderkast en meterkast (9 groepen 2013) ontsloten. Vervolgens loopt u verder naar een grote woonkeuken inclusief kookeiland met vaatwasser, koelkast en vrijstaand fornuis (2015). Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd zodat er uitzicht is op het veenweide landschap. Dankzij de vele en grote raampartijen (onder andere een schuifpui met ochtend zon en openslaande deuren met middag/avond zon) is veel natuurlijk licht aanwezig. Op de bovenverdieping is een grote slaapkamer met fantastisch uitzicht op het achterliggende landschap. Ertegenover liggen de andere slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, stortdouche, wc, wastafel en alle aansluitingen zijn aanwezig voor een ligbad. Ook is er een afgesloten ruimte voor de wasmachine en cv installatie (Remeha 2014). Dankzij de dakkapellen is op de gehele verdieping veel natuurlijk licht aanwezig.

Rondom de woning is er door de grote afmetingen van het perceel altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. Achter de woning staat een in 2014 gebouwde ruime en geïsoleerde schuur van houten Douglas balken op een gemetselde onderlaag welke op staal gefundeerd is (30 m2). De achterzijde van de schuur is een veranda met uitzicht op het veenweide landschap zittend vanuit een beschutte plaats. Aan de zijkant van de schuur zorgt een luifel voor een droge opslag van materialen. Rondom het volledige perceel is een nieuwe hardhouten beschoeiing geplaatst (2016). Diverse terrassen zijn aangelegd en tuinaarde is aangebracht. Omdat deze locatie bij uitstek geschikt is voor een tuinliefhebber kunnen we voorstellen dat u hierover specifieke wensen heeft. De indeling laten we graag aan u over, maar het terrein is voorbereid om ingericht te worden tot uw droomtuin.