Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Ridderspoorlaan 16 te Swifterbant

  Ridderspoorlaan 16

  € 247.500

  8255JC, Swifterbant

  2-onder-1-kapwoning van 160 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Boterbloemweide 6 te Swifterbant

  Boterbloemweide 6

  € 375.000

  8255JS, Swifterbant

  Vrijstaande woning van 193 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Lavendelstrook 20 te Swifterbant

  Lavendelstrook 20

  € 349.000

  8255JE, Swifterbant

  Vrijstaande woning van 164 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Swifterbant

Wilt u een huis kopen in Swifterbant? Zoek dan in Swifterbant en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Swifterbant, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Swifterbant, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Swifterbant

Het komt veel voor dat iemand die in Swifterbant een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Swifterbant en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Swifterbant

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Swifterbant gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Swifterbant? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Swifterbant? Bekijk dan de koopwoningen in Swifterbant bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Swifterbant!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Lelystad, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Zeewolde