Huis kopen? 8 woningen gevonden

8 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Slinge 44 te Drachten

  Slinge 44

  € 750.000

  9204KM, Drachten

  Vrijstaande woning van 373 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Helling 73 te Drachten

  Helling 73

  € 142.500

  9202TP, Drachten

  Tussenwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Dollard 240 te Drachten

  Dollard 240

  € 125.000

  9204CX, Drachten

  Tussenwoning van 91 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Topaas 10 te Drachten

  Topaas 10

  € 497.500

  9207GB, Drachten

  Vrijstaande woning van 253 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Amethist 1 te Drachten

  Amethist 1

  € 510.000

  9207GJ, Drachten

  Vrijstaande woning van 252 m²

  Aan water, In woonwijk, Open ligging

 • Hoofdfoto Moezel 98 te Drachten verkocht

  Moezel 98

  € 172.500

  9204EJ, Drachten

  Tussenwoning van 130 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Kalmoes 25 te Drachten

  Kalmoes 25

  € 373.000

  9207EA, Drachten

  Vrijstaande woning van 165 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Tjaarda 178 te Drachten verkocht

  Tjaarda 178

  € 79.000

  9202KS, Drachten

  Appartement van 60 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Drachten

Wilt u een huis kopen in Drachten? Zoek dan in Drachten en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Drachten, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Drachten, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Drachten

Het komt veel voor dat iemand die in Drachten een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Drachten en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Drachten

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Drachten gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Drachten? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Drachten? Bekijk dan de koopwoningen in Drachten bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Drachten!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Eastermar, Elahuizen, Franeker, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Holwerd, Hommerts, Indijk, Itens, Jirnsum, Joure, Jubbega, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Mantgum, Moddergat, Morra, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterbierum, Oosterwolde, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Scharnegoutum, Sexbierum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Terherne, Terwispel, Tytsjerk, Tzum, Tzummarum, Vlieland, Walterswald, Warns, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wiuwert, Wolvega, Workum, Zandhuizen