Huis kopen? 8 woningen gevonden

8 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Stal 107 te Drachten

  Stal 107

  € 150.000

  9205AK, Drachten

  Hoekwoning van 127 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto P.K.Pelstraat 42 te Drachten verkocht

  P.K.Pelstraat 42

  € 159.000

  9203NM, Drachten

  Tussenwoning van 127 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Topaas 59 te Drachten verkocht

  Topaas 59

  € 175.000

  9207GC, Drachten

  Tussenwoning van 100 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Cornelis Rienks de Boerstraat 99 te Drachten verkocht

  Cornelis Rienks de Boerstraat 99

  € 289.000

  9204LG, Drachten

  2-onder-1-kapwoning van 135 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto De Orion 123 te Drachten

  De Orion 123

  € 144.000

  9207BH, Drachten

  Tussenwoning van 107 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Kalmoes 25 te Drachten

  Kalmoes 25

  € 373.000

  9207EA, Drachten

  Vrijstaande woning van 165 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Tjaarda 72 te Drachten verkocht

  Tjaarda 72

  € 107.500

  9202KP, Drachten

  Appartement van 72 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Tjaarda 178 te Drachten

  Tjaarda 178

  € 79.000

  9202KS, Drachten

  Appartement van 60 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Drachten

Wilt u een huis kopen in Drachten? Zoek dan in Drachten en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Drachten, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Drachten, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Drachten

Het komt veel voor dat iemand die in Drachten een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Drachten en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Drachten

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Drachten gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Drachten? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Drachten? Bekijk dan de koopwoningen in Drachten bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Drachten!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Berltsum, Blessum, Boijl, Bolsward, Burdaard, De Falom, De Tike, De Westereen, Dedgum, Drachten, Eastermar, Ee, Elahuizen, Elsloo Fr, Exmorra, Feanwalden, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Heerenveen, Hijum, Hommerts, IJlst, Jubbega, Kollum, Kootstertille, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Marrum, Moddergat, Munein, Nes, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oosterbierum, Oosterwolde, Raard, Reduzum, Rinsumageast, Rottevalle, Rottum, Scharnegoutum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Terherne, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum, Woudsend


menu