Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto De Kalkovens 18 te Gorredijk

  De Kalkovens 18

  € 439.000

  8401JA, Gorredijk

  Vrijstaande woning van 125 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Hoofdstraat 12 te Gorredijk

  Hoofdstraat 12

  € 183.000

  8401BZ, Gorredijk

  Vrijstaande woning van 85 m²

  In centrum


Huis kopen in Gorredijk

Wilt u een huis kopen in Gorredijk? Zoek dan in Gorredijk en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Gorredijk, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Gorredijk, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Gorredijk

Het komt veel voor dat iemand die in Gorredijk een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Gorredijk en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Gorredijk

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Gorredijk gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Gorredijk? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Gorredijk? Bekijk dan de koopwoningen in Gorredijk bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Gorredijk!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Dedgum, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Eastermar, Ee, Elahuizen, Franeker, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Holwerd, Hommerts, Indijk, Itens, Jirnsum, Jubbega, Kollum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Menaam, Moddergat, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noardburgum, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeholtpade, Oosterbierum, Oosterwolde, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Rottevalle, Scharnegoutum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Swichum, Terherne, Terwispel, Tijnje, Tytsjerk, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wiuwert, Wolvega, Workum, Zandhuizen