Huis kopen? 7 woningen gevonden

7 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Minckelersstate 18 te Heerenveen

  Minckelersstate 18

  € 285.000

  8442PL, Heerenveen

  Appartement van 105 m²

  In centrum

 • Hoofdfoto Willem Lodewijklaan 71 te Heerenveen verkocht o.v.

  Willem Lodewijklaan 71

  € 375.000

  8448PG, Heerenveen

  Vrijstaande woning van 169 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Ernst Casimirlaan 2 te Heerenveen

  Ernst Casimirlaan 2

  € 339.000

  8448MR, Heerenveen

  Vrijstaande woning van 144 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Annie Zernikeweg 20 te Heerenveen verkocht

  Annie Zernikeweg 20

  € 209.500

  8448SB, Heerenveen

  Tussenwoning van 121 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Willem Lodewijklaan 79 te Heerenveen

  Willem Lodewijklaan 79

  € 489.000

  8448PG, Heerenveen

  Vrijstaande woning van 253 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Amelandlaan 90 te Heerenveen

  Amelandlaan 90

  € 250.000

  8443CG, Heerenveen

  Hoekwoning van 168 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Akkersplein 18 te Heerenveen

  Akkersplein 18

  € 119.500

  8443AM, Heerenveen

  Appartement van 78 m²

  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving


Huis kopen in Heerenveen

Wilt u een huis kopen in Heerenveen? Zoek dan in Heerenveen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Heerenveen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Heerenveen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Heerenveen

Het komt veel voor dat iemand die in Heerenveen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Heerenveen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Heerenveen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Heerenveen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Heerenveen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Heerenveen? Bekijk dan de koopwoningen in Heerenveen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Heerenveen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Beetsterzwaag, Berltsum, Blessum, Boijl, Bolsward, De Falom, De Tike, De Westereen, Dedgum, Dokkum, Drachten, Dronryp, Ee, Elahuizen, Exmorra, Feanwalden, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Goutum, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hemelum, Hijum, Hommerts, IJlst, Indijk, Jubbega, Kollum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Marrum, Menaam, Minnertsga, Moddergat, Munein, Nes, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oldeholtpade, Oosterbierum, Oosterwolde, Raard, Reduzum, Rinsumageast, Rottevalle, Rottum, Scharnegoutum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Swichum, Terherne, Terwispel, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum