Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Sinneblom-strjitte 8 te Kootstertille

  Sinneblom-strjitte 8

  € 295.000

  9288AJ, Kootstertille

  Vrijstaande woning van 250 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Casimirstrjitte 68 te Kootstertille

  Casimirstrjitte 68

  € 148.000

  9288BR, Kootstertille

  Tussenwoning van 122 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Casimirstrjitte 27 te Kootstertille

  Casimirstrjitte 27

  € 134.500

  9288BN, Kootstertille

  Tussenwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Kootstertille

Wilt u een huis kopen in Kootstertille? Zoek dan in Kootstertille en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Kootstertille, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Kootstertille, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Kootstertille

Het komt veel voor dat iemand die in Kootstertille een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Kootstertille en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Kootstertille

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Kootstertille gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Kootstertille? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Kootstertille? Bekijk dan de koopwoningen in Kootstertille bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Kootstertille!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Eastermar, Elahuizen, Franeker, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Holwerd, Hommerts, Indijk, Itens, Jirnsum, Joure, Jubbega, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Mantgum, Moddergat, Morra, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterbierum, Oosterwolde, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Scharnegoutum, Sexbierum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Terherne, Terwispel, Tytsjerk, Tzum, Tzummarum, Vlieland, Walterswald, Warns, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wiuwert, Wolvega, Workum, Zandhuizen