Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Gemini 75 te Lemmer

  Gemini 75

  € 236.000

  8531NS, Lemmer

  Hoekwoning van 101 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kolgans 6 te Lemmer

  Kolgans 6

  € 439.000

  8532AX, Lemmer

  Vrijstaande woning van 145 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Nieuwedijk 55 te Lemmer

  Nieuwedijk 55

  € 462.000

  8531HK, Lemmer

  Hoekwoning van 205 m²

  In centrum


Huis kopen in Lemmer

Wilt u een huis kopen in Lemmer? Zoek dan in Lemmer en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Lemmer, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Lemmer, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Lemmer

Het komt veel voor dat iemand die in Lemmer een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Lemmer en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Lemmer

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Lemmer gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Lemmer? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Lemmer? Bekijk dan de koopwoningen in Lemmer bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Lemmer!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Eastermar, Elahuizen, Franeker, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Holwerd, Hommerts, Indijk, Itens, Jirnsum, Joure, Jubbega, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Mantgum, Moddergat, Morra, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterbierum, Oosterwolde, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Scharnegoutum, Sexbierum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Terherne, Terwispel, Tytsjerk, Tzum, Tzummarum, Vlieland, Walterswald, Warns, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wiuwert, Wolvega, Workum, Zandhuizen