Huis kopen? 1 woningen gevonden

1 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Eibertsgeasten 6 te Nijega

  Eibertsgeasten 6

  € 499.000

  9217VW, Nijega

  Vrijstaande woning van 300 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom


Huis kopen in Nijega

Wilt u een huis kopen in Nijega? Zoek dan in Nijega en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Nijega, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Nijega, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Nijega

Het komt veel voor dat iemand die in Nijega een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Nijega en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Nijega

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Nijega gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Nijega? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Nijega? Bekijk dan de koopwoningen in Nijega bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Nijega!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Beetsterzwaag, Berltsum, Blessum, Boijl, Bolsward, De Falom, De Tike, De Westereen, Dedgum, Dokkum, Drachten, Dronryp, Ee, Elahuizen, Exmorra, Feanwalden, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Goutum, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hemelum, Hijum, Hommerts, IJlst, Indijk, Jubbega, Kollum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Marrum, Menaam, Minnertsga, Moddergat, Munein, Nes, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oldeholtpade, Oosterbierum, Oosterwolde, Raard, Reduzum, Rinsumageast, Rottevalle, Rottum, Scharnegoutum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Swichum, Terherne, Terwispel, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum