Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Dorprichterstraat 23 te Oosterwolde verkocht o.v.

  Dorprichterstraat 23

  € 157.000

  8431BS, Oosterwolde

  Tussenwoning van 120 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Biezenkamp 33 te Oosterwolde

  Biezenkamp 33

  € 439.000

  8431PW, Oosterwolde

  Vrijstaande woning van 220 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Molenweg 27 te Oosterwolde

  Molenweg 27

  € 410.000

  8431HP, Oosterwolde

  Vrijstaande woning van 187 m²

  In centrum, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Langekamp 4 te Oosterwolde

  Langekamp 4

  € 349.000

  8431PR, Oosterwolde

  Vrijstaande woning van 145 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Het Hoge Stuk 41 te Oosterwolde

  Het Hoge Stuk 41

  € 132.500

  8431KL, Oosterwolde

  Hoekwoning van 78 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Oosterwolde

Wilt u een huis kopen in Oosterwolde? Zoek dan in Oosterwolde en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Oosterwolde, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Oosterwolde, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Oosterwolde

Het komt veel voor dat iemand die in Oosterwolde een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Oosterwolde en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Oosterwolde

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Oosterwolde gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Oosterwolde? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Oosterwolde? Bekijk dan de koopwoningen in Oosterwolde bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Oosterwolde!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Eastermar, Elahuizen, Franeker, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Holwerd, Hommerts, Indijk, Itens, Jirnsum, Joure, Jubbega, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Mantgum, Moddergat, Morra, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterbierum, Oosterwolde, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Scharnegoutum, Sexbierum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Terherne, Terwispel, Tytsjerk, Tzum, Tzummarum, Vlieland, Walterswald, Warns, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wiuwert, Wolvega, Workum, Zandhuizen