Huis kopen? 8 woningen gevonden

8 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Hoofden 86 te Sneek

  Hoofden 86

  € 319.000

  8604DK, Sneek

  Hoekwoning van 144 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Leeuwarderkade 7 F te Sneek verkocht

  Leeuwarderkade 7 F

  € 268.000

  8603CB, Sneek

  Appartement van 102 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto de Bourbonstraat 33 te Sneek

  de Bourbonstraat 33

  € 137.000

  8606BK, Sneek

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 104 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto de Ruter 25 te Sneek verkocht

  de Ruter 25

  € 315.000

  8604VP, Sneek

  2-onder-1-kapwoning van 174 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Zilverschoon 9 te Sneek

  Zilverschoon 9

  € 189.500

  8607GG, Sneek

  2-onder-1-kapwoning van 91 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Parelmoervlinder 31 te Sneek verkocht

  Parelmoervlinder 31

  € 315.000

  8607HW, Sneek

  Hoekwoning van 146 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Tred 75 te Sneek verkocht

  Tred 75

  € 230.000

  8603DZ, Sneek

  Hoekwoning van 148 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Stationsstraat 24 te Sneek

  Stationsstraat 24

  € 625.000

  8601GE, Sneek

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 337 m²

  In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging


Huis kopen in Sneek

Wilt u een huis kopen in Sneek? Zoek dan in Sneek en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Sneek, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Sneek, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Sneek

Het komt veel voor dat iemand die in Sneek een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Sneek en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Sneek

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Sneek gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Sneek? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Sneek? Bekijk dan de koopwoningen in Sneek bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Sneek!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Berltsum, Blessum, Boijl, Bolsward, Burdaard, De Falom, De Tike, De Westereen, Dedgum, Drachten, Eastermar, Ee, Elahuizen, Elsloo Fr, Exmorra, Feanwalden, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Heerenveen, Hijum, Hommerts, IJlst, Jubbega, Kollum, Kootstertille, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Marrum, Moddergat, Munein, Nes, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oosterbierum, Oosterwolde, Reduzum, Rinsumageast, Rottevalle, Rottum, Scharnegoutum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Terherne, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum, Woudsend


menu