Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Haniastins 21 te Stiens

  Haniastins 21

  € 138.000

  9051HE, Stiens

  Tussenwoning van 102 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Skilwei 13 te Stiens verkocht

  Skilwei 13

  € 125.000

  9051AE, Stiens

  2-onder-1-kapwoning van 74 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Trijehoeksdyk 9 te Stiens

  Trijehoeksdyk 9

  € 480.000

  9051LA, Stiens

  Vrijstaande woning van 305 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging

 • Hoofdfoto Treem 7 te Stiens verkocht

  Treem 7

  € 279.000

  9051PH, Stiens

  Vrijstaande woning van 207 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Boarskulp 20 te Stiens verkocht

  Boarskulp 20

  € 189.500

  9051ML, Stiens

  Vrijstaande woning van 95 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Stiens

Wilt u een huis kopen in Stiens? Zoek dan in Stiens en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Stiens, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Stiens, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Stiens

Het komt veel voor dat iemand die in Stiens een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Stiens en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Stiens

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Stiens gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Stiens? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Stiens? Bekijk dan de koopwoningen in Stiens bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Stiens!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Berltsum, Blessum, Boijl, Bolsward, Burdaard, De Falom, De Tike, De Westereen, Dedgum, Drachten, Eastermar, Ee, Elahuizen, Elsloo Fr, Exmorra, Feanwalden, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Heerenveen, Hijum, Hommerts, IJlst, Jubbega, Kollum, Kootstertille, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Marrum, Moddergat, Munein, Nes, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oosterbierum, Oosterwolde, Reduzum, Rinsumageast, Rottevalle, Rottum, Scharnegoutum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Terherne, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum, Woudsend


menu