Huis kopen? 1 woningen gevonden

1 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Noorderend 33 te Suwald open huis

  Noorderend 33

  € 225.000

  9265LN, Suwald

  Vrijstaande woning van 135 m²

  Aan rustige weg

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00


Huis kopen in Suwald

Wilt u een huis kopen in Suwald? Zoek dan in Suwald en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Suwald, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Suwald, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Suwald

Het komt veel voor dat iemand die in Suwald een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Suwald en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Suwald

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Suwald gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Suwald? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Suwald? Bekijk dan de koopwoningen in Suwald bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Suwald!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Dedgum, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Ee, Elahuizen, Exmorra, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Hommerts, Indijk, Jirnsum, Jubbega, Kollum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Menaam, Moddergat, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noardburgum, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeholtpade, Oosterbierum, Oosterwolde, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Rottevalle, Scharnegoutum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Suwald, Swichum, Terherne, Terwispel, Tijnje, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum