Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Jorissenweg 26 te Haren Gn

  Jorissenweg 26

  € 139.000

  9751VT, Haren Gn

  Appartement van 61 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Stationsweg 30 te Haren Gn

  Stationsweg 30

  € 775.000

  9751CC, Haren Gn

  Vrijstaande woning van 172 m²

  In centrum


Huis kopen in Haren Gn

Wilt u een huis kopen in Haren Gn? Zoek dan in Haren Gn en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Haren Gn, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Haren Gn, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Haren Gn

Het komt veel voor dat iemand die in Haren Gn een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Haren Gn en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Haren Gn

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Haren Gn gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Haren Gn? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Haren Gn? Bekijk dan de koopwoningen in Haren Gn bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Haren Gn!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Aduard, Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Oostwold, Opende, Roodeschool, Sappemeer, Scharmer, Scheemda, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zuidbroek, Zuidhorn