Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Pionier 22 te Hoogezand open huis

  Pionier 22

  € 134.500

  9602HR, Hoogezand

  Tussenwoning van 124 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Trompstraat 4 te Hoogezand

  Trompstraat 4

  € 92.500

  9601GW, Hoogezand

  Tussenwoning van 80 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kerkstraat 133 te Hoogezand

  Kerkstraat 133

  € 89.000

  9601AC, Hoogezand

  Appartement van 70 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Hoogezand

Wilt u een huis kopen in Hoogezand? Zoek dan in Hoogezand en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Hoogezand, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Hoogezand, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Hoogezand

Het komt veel voor dat iemand die in Hoogezand een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Hoogezand en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Hoogezand

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Hoogezand gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Hoogezand? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Hoogezand? Bekijk dan de koopwoningen in Hoogezand bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Hoogezand!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Aduard, Appingedam, Bellingwolde, Delfzijl, Den Andel, Den Horn, Doezum, Eenum, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Midwolda, Musselkanaal, Niehove, Oostwold, Opende, Roodeschool, Sappemeer, Scharmer, Scheemda, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vlagtwedde, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woldendorp, Woltersum, Zuidhorn