Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto De Houtwal 23 te Opende verkocht o.v.

  De Houtwal 23

  € 344.500

  9865BR, Opende

  Vrijstaande woning van 220 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kolonieweg 25 te Opende

  Kolonieweg 25

  € 550.000

  9865VX, Opende

  Vrijstaande woning van 193 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Tiengastraat 11 te Opende verkocht

  Tiengastraat 11

  € 339.000

  9865CH, Opende

  Vrijstaande woning van 261 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen


Huis kopen in Opende

Wilt u een huis kopen in Opende? Zoek dan in Opende en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Opende, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Opende, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Opende

Het komt veel voor dat iemand die in Opende een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Opende en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Opende

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Opende gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Opende? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Opende? Bekijk dan de koopwoningen in Opende bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Opende!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Aduard, Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Oostwold, Opende, Roodeschool, Sappemeer, Scharmer, Scheemda, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zuidbroek, Zuidhorn