Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Sellingerstraat 63 A te Ter Apel

  Sellingerstraat 63 A

  € 498.000

  9561TA, Ter Apel

  Vrijstaande woning van 225 m²

  Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Nieuwland 15 te Ter Apel verkocht

  Nieuwland 15

  € 192.500

  9561VK, Ter Apel

  2-onder-1-kapwoning van 120 m²

  In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Schotslaan 28 te Ter Apel

  Schotslaan 28

  € 420.000

  9561TD, Ter Apel

  Vrijstaande woning van 155 m²

  Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Aan vaarwater, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Nederveen Cappelstraat 33 te Ter Apel

  Nederveen Cappelstraat 33

  € 259.000

  9561KM, Ter Apel

  Vrijstaande woning van 130 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Ter Apel

Wilt u een huis kopen in Ter Apel? Zoek dan in Ter Apel en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Ter Apel, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Ter Apel, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Ter Apel

Het komt veel voor dat iemand die in Ter Apel een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Ter Apel en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Ter Apel

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Ter Apel gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Ter Apel? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Ter Apel? Bekijk dan de koopwoningen in Ter Apel bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Ter Apel!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Grijpskerk, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kiel-Windeweer, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Meeden, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Noordhorn, Oostwold, Opende, Roodeschool, Scharmer, Scheemda, Schildwolde, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zoutkamp, Zuidbroek, Zuidhorn