Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Departementsstraat 10 te Uithuizen open huis

  Departementsstraat 10

  € 189.500

  9981GC, Uithuizen

  Vrijstaande woning van 115 m²

  In centrum, In woonwijk

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Clantlaan 1 te Uithuizen

  Clantlaan 1

  € 425.000

  9981NK, Uithuizen

  Vrijstaande woning van 172 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Uithuizen

Wilt u een huis kopen in Uithuizen? Zoek dan in Uithuizen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Uithuizen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Uithuizen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Uithuizen

Het komt veel voor dat iemand die in Uithuizen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Uithuizen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Uithuizen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Uithuizen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Uithuizen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Uithuizen? Bekijk dan de koopwoningen in Uithuizen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Uithuizen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Aduard, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Delfzijl, Den Andel, Den Horn, Eenum, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Midwolda, Musselkanaal, Niehove, Oostwold, Opende, Roodeschool, Sappemeer, Scharmer, Scheemda, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vlagtwedde, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zuidhorn