Huis kopen? 8 woningen gevonden

8 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Reider AE 9 te Veendam verkocht o.v.

  Reider AE 9

  € 250.000

  9642KC, Veendam

  Geschakelde woning van 135 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Provincienlaan 52 te Veendam

  Provincienlaan 52

  € 129.500

  9642GZ, Veendam

  Tussenwoning van 115 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Bocht Oosterdiep 54 te Veendam

  Bocht Oosterdiep 54

  € 400.000

  9641JL, Veendam

  Vrijstaande woning van 225 m²

  Aan rustige weg, In centrum, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Henri de Wolflaan 19 te Veendam verkocht

  Henri de Wolflaan 19

  € 249.500

  9646DT, Veendam

  2-onder-1-kapwoning van 142 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Oostlaan 40 te Veendam verkocht

  Oostlaan 40

  € 159.500

  9642PV, Veendam

  2-onder-1-kapwoning van 135 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kibbelgaarn 31 te Veendam

  Kibbelgaarn 31

  € 675.000

  9644XR, Veendam

  Vrijstaande woning van 285 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Korte Akkers 13 te Veendam

  Korte Akkers 13

  € 269.000

  9644XS, Veendam

  Vrijstaande woning van 130 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Beneden Oosterdiep 11 - 22 te Veendam verkocht

  Beneden Oosterdiep 11 - 22

  € 269.500

  9641JA, Veendam

  Appartement van 114 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht


Huis kopen in Veendam

Wilt u een huis kopen in Veendam? Zoek dan in Veendam en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Veendam, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Veendam, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Veendam

Het komt veel voor dat iemand die in Veendam een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Veendam en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Veendam

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Veendam gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Veendam? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Veendam? Bekijk dan de koopwoningen in Veendam bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Veendam!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Grijpskerk, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kiel-Windeweer, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Meeden, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Noordhorn, Oostwold, Opende, Roodeschool, Scharmer, Scheemda, Schildwolde, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zoutkamp, Zuidbroek, Zuidhorn