Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Jellemaweg 22 te Zuidhorn

  Jellemaweg 22

  € 310.000

  9801CK, Zuidhorn

  Vrijstaande woning van 265 m²

  In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto De Bongerd 2 A te Zuidhorn

  De Bongerd 2 A

  € 975.000

  9801AS, Zuidhorn

  Vrijstaande woning van 664 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Kumastraat 25 te Zuidhorn verkocht

  Kumastraat 25

  € 199.000

  9801VL, Zuidhorn

  Tussenwoning van 113 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto van Wassenaerplein 9 te Zuidhorn

  van Wassenaerplein 9

  € 187.500

  9801GP, Zuidhorn

  Geschakelde woning van 150 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Menkarstraat 13 te Zuidhorn verkocht

  Menkarstraat 13

  € 209.000

  9801VM, Zuidhorn

  Hoekwoning van 105 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Zuidhorn

Wilt u een huis kopen in Zuidhorn? Zoek dan in Zuidhorn en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Zuidhorn, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Zuidhorn, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Zuidhorn

Het komt veel voor dat iemand die in Zuidhorn een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Zuidhorn en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Zuidhorn

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Zuidhorn gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Zuidhorn? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Zuidhorn? Bekijk dan de koopwoningen in Zuidhorn bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Zuidhorn!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Grijpskerk, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kiel-Windeweer, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Meeden, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Noordhorn, Oostwold, Opende, Roodeschool, Scharmer, Scheemda, Schildwolde, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zoutkamp, Zuidbroek, Zuidhorn