Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Patrijsstraat 4 te Bergen L verkocht

  Patrijsstraat 4

  € 199.500

  5854GJ, Bergen L

  2-onder-1-kapwoning van 122 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Aijenseweg 20 C te Bergen L

  Aijenseweg 20 C

  € 729.000

  5854PT, Bergen L

  Vrijstaande woning van 230 m²

  Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Velduil 3 te Bergen L verkocht

  Velduil 3

  € 439.000

  5854HN, Bergen L

  Vrijstaande woning van 195 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Boermansstraat 7 te Bergen L

  Boermansstraat 7

  € 399.000

  5854BR, Bergen L

  Vrijstaande woning van 250 m²

  Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Bergen L

Wilt u een huis kopen in Bergen L? Zoek dan in Bergen L en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Bergen L, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Bergen L, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Bergen L

Het komt veel voor dat iemand die in Bergen L een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Bergen L en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Bergen L

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Bergen L gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Bergen L? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Bergen L? Bekijk dan de koopwoningen in Bergen L bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Bergen L!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Gronsveld, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horst, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Neer, Nieuwstadt, Nuth, Ottersum, Reuver, Roermond, Schimmert, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stevensweert, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Tienray, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wellerlooi, Wittem