Huis kopen? 9 woningen gevonden

9 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Egstraat 139 te Heerlen

  Egstraat 139

  € 89.000

  6418JA, Heerlen

  Appartement van 86 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto De Tichel 91 te Heerlen

  De Tichel 91

  € 89.500

  6417RB, Heerlen

  Appartement van 70 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto De Tichel 153 te Heerlen

  De Tichel 153

  € 79.000

  6417RE, Heerlen

  Corridorflat van 63 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Heerenweg 110 te Heerlen

  Heerenweg 110

  € 325.000

  6414AR, Heerlen

  Vrijstaande woning van 245 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Jongmansweg 25 te Heerlen verkocht

  Jongmansweg 25

  € 199.500

  6413CP, Heerlen

  Tussenwoning van 173 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Drieoortsput 12 te Heerlen

  Drieoortsput 12

  € 83.000

  6417PL, Heerlen

  Appartement van 54 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Adenauerlaan 85 te Heerlen

  Adenauerlaan 85

  € 79.000

  6414NM, Heerlen

  Appartement van 72 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Middelburgstraat 15 te Heerlen

  Middelburgstraat 15

  € 139.000

  6415BL, Heerlen

  Hoekwoning van 78 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Unescostraat 12 te Heerlen

  Unescostraat 12

  € 119.000

  6414NX, Heerlen

  Appartement van 58 m²

  In woonwijk


Huis kopen in Heerlen

Wilt u een huis kopen in Heerlen? Zoek dan in Heerlen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Heerlen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Heerlen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Heerlen

Het komt veel voor dat iemand die in Heerlen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Heerlen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Heerlen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Heerlen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Heerlen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Heerlen? Bekijk dan de koopwoningen in Heerlen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Heerlen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek Lb, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Bunde, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horn, Horst, Hulsberg, Ittervoort, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Meterik, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Nieuwstadt, Nunhem, Nuth, Reuver, Roermond, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wittem, Ysselsteyn