Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Munsterweg 1 te Susteren verkocht

  Munsterweg 1

  € 136.000

  6114XT, Susteren

  Hoekwoning van 88 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Bosstraat 7 te Susteren verkocht

  Bosstraat 7

  € 225.000

  6114AV, Susteren

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 100 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Roosterderweg 30 te Susteren

  Roosterderweg 30

  € 270.000

  6114KB, Susteren

  Vrijstaande woning van 130 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Handelsweg 2 te Susteren

  Handelsweg 2

  € 385.000

  6114BR, Susteren

  Vrijstaande woning van 488 m²

  Aan rustige weg


Huis kopen in Susteren

Wilt u een huis kopen in Susteren? Zoek dan in Susteren en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Susteren, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Susteren, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Susteren

Het komt veel voor dat iemand die in Susteren een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Susteren en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Susteren

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Susteren gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Susteren? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Susteren? Bekijk dan de koopwoningen in Susteren bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Susteren!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Gronsveld, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horst, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Neer, Nieuwstadt, Nuth, Ottersum, Reuver, Roermond, Schimmert, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stevensweert, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Tienray, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wellerlooi, Wittem