Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Daalhemerweg 100 te Valkenburg Lb verkocht

  Daalhemerweg 100

  € 335.000

  6301BM, Valkenburg Lb

  2-onder-1-kapwoning van 144 m²

  Aan rustige weg, In centrum

 • Hoofdfoto Vroenhof 103 A te Valkenburg Lb

  Vroenhof 103 A

  € 367.500

  6301KE, Valkenburg Lb

  Vrijstaande woning van 120 m²

  Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging


Huis kopen in Valkenburg Lb

Wilt u een huis kopen in Valkenburg Lb? Zoek dan in Valkenburg Lb en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Valkenburg Lb, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Valkenburg Lb, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Valkenburg Lb

Het komt veel voor dat iemand die in Valkenburg Lb een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Valkenburg Lb en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Valkenburg Lb

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Valkenburg Lb gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Valkenburg Lb? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Valkenburg Lb? Bekijk dan de koopwoningen in Valkenburg Lb bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Valkenburg Lb!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Afferden L, Baarlo, Baexem, Beek Lb, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Broekhuizenvorst, Brunssum, Echt, Elsloo, Eygelshoven, Gennep, Geulle, Grashoek, Grevenbicht, Gronsveld, Haelen, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horn, Horst, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Landgraaf, Leveroy, Linne, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meerssen, Meijel, Melick, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Neer, Nieuwstadt, Oirlo, Oostrum, Roermond, Schimmert, Schinveld, Sevenum, Siebengewald, Simpelveld, Sittard, Stein Lb, Stevensweert, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Tienray, Urmond, Valkenburg, Valkenburg Lb, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wittem