Huis kopen? 13 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Klaverberg 24 te Roosendaal

  Klaverberg 24

  € 279.000

  4708KH, Roosendaal

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 124 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Druivenberg 34 te Roosendaal verkocht o.v.

  Druivenberg 34

  € 177.500

  4708DX, Roosendaal

  Tussenwoning van 92 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Ruusbroeclaan 10 te Roosendaal verkocht

  Ruusbroeclaan 10

  € 267.000

  4707HA, Roosendaal

  Vrijstaande woning van 122 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Boulevard Antverpia 4 te Roosendaal

  Boulevard Antverpia 4

  € 255.000

  4703AX, Roosendaal

  2-onder-1-kapwoning van 132 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Brammeweg 8 te Roosendaal

  Brammeweg 8

  € 749.000

  4708PK, Roosendaal

  Vrijstaande woning van 360 m²

  Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Meeuwberg 106 te Roosendaal verkocht

  Meeuwberg 106

  € 200.000

  4708NH, Roosendaal

  Appartement van 100 m²

  Aan water, Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Telefoonstraat 64 te Roosendaal

  Telefoonstraat 64

  € 244.000

  4702PM, Roosendaal

  Hoekwoning van 125 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Opaaldijk 27 te Roosendaal verkocht o.v.

  Opaaldijk 27

  € 374.000

  4706LS, Roosendaal

  2-onder-1-kapwoning van 178 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Gripvelden 34 te Roosendaal verkocht

  Gripvelden 34

  € 208.000

  4707ZE, Roosendaal

  Eindwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Dadelberg 9 te Roosendaal

  Dadelberg 9

  € 225.000

  4708DN, Roosendaal

  2-onder-1-kapwoning van 110 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Roosendaal

Wilt u een huis kopen in Roosendaal? Zoek dan in Roosendaal en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Roosendaal, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Roosendaal, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Roosendaal

Het komt veel voor dat iemand die in Roosendaal een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Roosendaal en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Roosendaal

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Roosendaal gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Roosendaal? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Roosendaal? Bekijk dan de koopwoningen in Roosendaal bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Roosendaal!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Asten, Baarle-Nassau, Bakel, Beers Nb, Bergeijk, Bergen Op Zoom, Berghem, Best, Beugen, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Budel, Cuijk, De Heen, Demen, Deurne, Deursen-Dennenburg, Dinteloord, Dongen, Drongelen, Drunen, Eindhoven, Erp, Esch, Etten-Leur, Fijnaart, Gassel, Geldrop, Gemert, Gemonde, Goirle, Grave, Haaren, Halsteren, Hank, Heerle, Heeswijk-Dinther, Heeze, Helmond, Hilvarenbeek, Hoeven, Hooge Zwaluwe, Hoogerheide, Kaatsheuvel, Katwijk Nb, Kruisland, Lage Zwaluwe, Lieshout, Liessel, Made, Maren-Kessel, Moergestel, Netersel, Nieuwendijk, Nieuwkuijk, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oploo, Oss, Ossendrecht, Putte, Raamsdonksveer, Ravenstein, Reek, Riethoven, Rijen, Roosendaal, Rosmalen, Schaijk, Schijf, 's-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sleeuwijk, Someren, Son en Breugel, Sprundel, St. Willebrord, Standdaarbuiten, Steenbergen, Steensel, Sterksel, Teteringen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Velp Nb, Vessem, Vinkel, Vlijmen, Vught, Waalre, Waalwijk, Wijk en Aalburg, Woudrichem


menu