Huis kopen in Roosendaal (13 woningen)

 • Hoofdfoto Telefoonstraat 64 te Roosendaal

  Telefoonstraat 64

  € 259.000

  4702PM, Roosendaal

  Hoekwoning van 125 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Boulevard 113 te Roosendaal

  Boulevard 113

  € 209.000

  4701ES, Roosendaal

  Vrijstaande woning van 160 m²

  In centrum

 • Hoofdfoto Opaaldijk 27 te Roosendaal

  Opaaldijk 27

  € 429.000

  4706LS, Roosendaal

  2-onder-1-kapwoning van 178 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Veenen 8 te Roosendaal

  Veenen 8

  € 550.000

  4703RB, Roosendaal

  Vrijstaande woning van 175 m²

  Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Middenstraat 2 G te Roosendaal verkocht

  Middenstraat 2 G

  € 199.000

  4702GD, Roosendaal

  Appartement van 95 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Vroenhoutseweg 2 A te Roosendaal

  Vroenhoutseweg 2 A

  € 319.000

  4703SJ, Roosendaal

  Vrijstaande woning van 170 m²

  Buiten bebouwde kom

 • Hoofdfoto Parklaan 65 te Roosendaal verkocht

  Parklaan 65

  € 399.000

  4702XB, Roosendaal

  2-onder-1-kapwoning van 155 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Cederberg 16 te Roosendaal verkocht

  Cederberg 16

  € 189.000

  4707DK, Roosendaal

  Tussenwoning van 126 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Gripvelden 34 te Roosendaal

  Gripvelden 34

  € 215.000

  4707ZE, Roosendaal

  Eindwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Dadelberg 9 te Roosendaal

  Dadelberg 9

  € 225.000

  4708DN, Roosendaal

  2-onder-1-kapwoning van 110 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Roosendaal

Wilt u een huis kopen in Roosendaal? Zoek dan in Roosendaal en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Roosendaal, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Roosendaal, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Roosendaal

Het komt veel voor dat iemand die in Roosendaal een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Roosendaal en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Roosendaal

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Roosendaal gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Roosendaal? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Roosendaal? Bekijk dan de koopwoningen in Roosendaal bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Roosendaal!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Asten, Baarle-Nassau, Bakel, Bavel, Beers Nb, Bergeijk, Bergen Op Zoom, Berghem, Berkel-Enschot, Berlicum, Best, Beugen, Boxmeer, Boxtel, Breda, Budel, Cuijk, De Heen, Deurne, Deursen-Dennenburg, Dinteloord, Dongen, Dorst, Drongelen, Drunen, Dussen, Eersel, Eindhoven, Erp, Esch, Etten-Leur, Fijnaart, Gassel, Geldrop, Gemert, Goirle, Grave, Haaren, Halsteren, Hank, Haps, Heesch, Heeswijk-Dinther, Heeze, Helmond, Herpen, Heusden, Heusden Gem Heusden, Hilvarenbeek, Hoeven, Holthees, Hooge Zwaluwe, Hoogerheide, Kaatsheuvel, Katwijk Nb, Klein Zundert, Lage Zwaluwe, Langenboom, Lieshout, Loon Op Zand, Made, Maren-Kessel, Meeuwen, Mierlo, Moergestel, Nieuwendijk, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oosterhout Nb, Oploo, Oss, Ossendrecht, Oud Gastel, Prinsenbeek, Putte, Raamsdonksveer, Ravenstein, Reek, Rijen, Rijsbergen, Roosendaal, Rosmalen, Schaijk, Schijf, 's-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sleeuwijk, Someren, Son en Breugel, Sprang-Capelle, Sprundel, St. Willebrord, Standdaarbuiten, Steenbergen, Teteringen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Velp Nb, Vinkel, Vlijmen, Vught, Waalre, Waalwijk, Waspik, Wijk en Aalburg, Zevenbergen


menu

De website van Makelaarsland maakt gebruik van cookies. Zonder deze cookies werkt de website mogelijk niet optimaal.