Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Hoofdweg 108 te De Krim

  Hoofdweg 108

  € 209.000

  7782PS, De Krim

  Vrijstaande woning van 146 m²

  Aan drukke weg, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Planetenstraat 3 te De Krim

  Planetenstraat 3

  € 299.000

  7782RN, De Krim

  Vrijstaande woning van 190 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk


Huis kopen in De Krim

Wilt u een huis kopen in De Krim? Zoek dan in De Krim en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in De Krim, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in De Krim, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in De Krim

Het komt veel voor dat iemand die in De Krim een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in De Krim en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in De Krim

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in De Krim gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in De Krim? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in De Krim? Bekijk dan de koopwoningen in De Krim bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in De Krim!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Basse, Bathmen, Bergentheim, Borne, Colmschate, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJhorst, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Loozen, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle