Huis kopen? 7 woningen gevonden

7 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Jacob Catsstraat 9 te Oldenzaal open huis

  Jacob Catsstraat 9

  € 189.000

  7576BR, Oldenzaal

  Tussenwoning van 130 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Uiverstraat 17 te Oldenzaal verkocht o.v.

  Uiverstraat 17

  € 259.000

  7574BA, Oldenzaal

  2-onder-1-kapwoning van 99 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Kretalaan 19 te Oldenzaal verkocht o.v.

  Kretalaan 19

  € 255.000

  7577KJ, Oldenzaal

  Geschakelde woning van 110 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Peterskamplaan 13 te Oldenzaal verkocht o.v.

  Peterskamplaan 13

  € 169.000

  7576TR, Oldenzaal

  Tussenwoning van 127 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Elbalaan 13 te Oldenzaal verkocht

  Elbalaan 13

  € 365.000

  7577KH, Oldenzaal

  Vrijstaande woning van 138 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Hunenborglaan 158 te Oldenzaal

  Hunenborglaan 158

  € 169.000

  7576XG, Oldenzaal

  Tussenwoning van 110 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Erve Stegeman 20 te Oldenzaal verkocht

  Erve Stegeman 20

  € 229.000

  7577SP, Oldenzaal

  Tussenwoning van 131 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging


Huis kopen in Oldenzaal

Wilt u een huis kopen in Oldenzaal? Zoek dan in Oldenzaal en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Oldenzaal, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Oldenzaal, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Oldenzaal

Het komt veel voor dat iemand die in Oldenzaal een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Oldenzaal en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Oldenzaal

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Oldenzaal gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Oldenzaal? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Oldenzaal? Bekijk dan de koopwoningen in Oldenzaal bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Oldenzaal!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Balkbrug, Basse, Bathmen, Borne, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJsselmuiden, Kampen, Kuinre, Lemelerveld, Losser, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Staphorst, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vollenhove, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle