Huis kopen? 6 woningen gevonden

6 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Kallenkoterallee 100 te Steenwijk

  Kallenkoterallee 100

  € 224.500

  8331AJ, Steenwijk

  2-onder-1-kapwoning van 112 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Open ligging

 • Hoofdfoto Meppelerweg 68 te Steenwijk

  Meppelerweg 68

  € 639.000

  8331CX, Steenwijk

  Vrijstaande woning van 175 m²

  In centrum

 • Hoofdfoto Divisie 31 te Steenwijk

  Divisie 31

  € 196.500

  8333DH, Steenwijk

  Tussenwoning van 113 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Steenwijkerdiep 104 te Steenwijk

  Steenwijkerdiep 104

  € 450.000

  8331LT, Steenwijk

  Appartement van 165 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Kallenkoterallee 82 A te Steenwijk

  Kallenkoterallee 82 A

  € 415.000

  8331AJ, Steenwijk

  Vrijstaande woning van 180 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Prins Mauritshof 4 te Steenwijk

  Prins Mauritshof 4

  € 274.000

  8332GB, Steenwijk

  Vrijstaande woning van 144 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging


Huis kopen in Steenwijk

Wilt u een huis kopen in Steenwijk? Zoek dan in Steenwijk en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Steenwijk, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Steenwijk, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Steenwijk

Het komt veel voor dat iemand die in Steenwijk een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Steenwijk en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Steenwijk

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Steenwijk gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Steenwijk? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Steenwijk? Bekijk dan de koopwoningen in Steenwijk bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Steenwijk!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Basse, Bathmen, Bergentheim, Borne, Colmschate, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJhorst, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Loozen, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle