Wadenoijenlaan 447

Hoofdfoto Wadenoijenlaan 447 te Tiel

4006AK, Tiel

€ 189.000 k.k.

Tussenwoning

Oppervlakte: 121 m² woonoppervlak / 149 m² perceeloppervlak

Wel verhuizen, maar niet verbouwen? Dan is dit uw woning!
Kom vrijblijvend een kijkje nemen en laat u verrassen door de ruimte die dit huis u biedt.

Gemoderniseerde en zeer ruime tussenwoning met onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden, v ... Lees meer


Kenmerken

Soort woonhuis:  Eengezinswoning, Tussenwoning
Oppervlakte: 121 m² woonoppervlak / 149 m² perceeloppervlak
Aantal kamers: 4 kamers

Alle kenmerken


Foto's (28)

Overdracht

Vraagprijs: € 189.000 k.k.
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg

Bouw

Soort woonhuis:  Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1972
Soort dak: Zadeldak bedekt met pannen
Kadastrale gegevens: Volle eigendom, gemeente Tiel, sectie M, nummer 262 , perceeloppervlakte: 149 m2

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte wonen: 121 m² (= woonoppervlakte)
Externe bergruimte: 7 m²
Perceeloppervlakte: 149 m²
Inhoud: 360 m³

Indeling

Aantal kamers: 4 kamers , waarvan 3 slaapkamers
Aantal badkamers: 1 badkamer en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen: Ligbad, douche
Aantal woonlagen: 3 woonlagen
Voorzieningen: TV kabel

Energie

Isolatie: Dakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: Cv-ketel
Warm water: Cv-ketel
Cv-ketel: Remeha Avanta uit 2008 , Huur

Buitenruimte

Ligging: In woonwijk
Tuin: Achtertuin, Voortuin
Achtertuin: 47 m² (9m diep en 5,2m breed)
Ligging tuin: Gelegen op het zuiden , bereikbaar via achterom

Bergruimte

Soort berging: Vrijstaand steen
Voorzieningen: Voorzien van elektra
Isolatie: Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

Omschrijving

Wel verhuizen, maar niet verbouwen? Dan is dit uw woning!
Kom vrijblijvend een kijkje nemen en laat u verrassen door de ruimte die dit huis u biedt.

Gemoderniseerde en zeer ruime tussenwoning met onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden, vrijstaande stenen berging en poort met achterom. De woning is in 2010 vernieuwd, waarbij onder meer vloerisolatie is aangebracht, een luxe hoogglans witte keuken is gecreëerd, het toilet op de begane grond volledig is vernieuwd, zowel in de woonkamer als op de eerste verdieping een nieuwe laminaat vloer is gelegd, het schilderwerk is gedaan en de achtertuin volledig opnieuw is aangelegd.

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, royale lichte woonkamer met "LiFETIMe 25" laminaat vloer en open trapopgang, ruime woonkeuken met L-vormige keukenopstelling inclusief vaatwasser, afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, koelkast en oven, aparte hoek voorzien van toog met extra berg-/kastruimte en de toegang tot de toiletruimte met zwevend toilet, hoekfontein en 2 inbouwspots. Vanuit de keuken is via de openslaande deuren de achtertuin te bereiken.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met laminaat vloer, keurige badkamer met wastafelmeubel, royaal ligbad, design radiator en douchehoek met tegelput, separaat tweede toilet, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met toog.

Indeling tweede verdieping:
Fraai afgewerkte zolderverdieping met een derde (slaap)kamer (mogelijkheden voor eventuele vierde kamer) voorzien van een dakraam, laminaat vloer, plafond met inbouwspots en schuifdeuren naar de bergruimte. Tevens bevindt zich hier een aparte ruimte met de witgoedaansluitingen, de opstelling van de C.V.-combiketel, de mechanische afzuiging (draadloos bedienbaar) en verrassend veel extra bergruimte. De mechanische afzuiging kan, indien gewenst, volledig worden uitgeschakeld.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie, ventilatieschachten (voor- en achterzijde), mechanische afzuiging (indien gewenst volledig uit te schakelen) en gedeeltelijk dubbel glas;
Aan de voorzijde van de woning zit een kunststof raamkozijn met dubbel glas en aan de achterzijde zit een kunststof pui met dubbel glas en openslaande tuindeuren;
De keuken is in hoogglas wit uitgevoerd en voorzien van softclose systeem;
Op de eerste en tweede verdieping zijn de wanden afgewerkt met glasvezelbehang;
Verwarming en warm water via een gehuurd Remeha C.V.-combiketel (2008);
De onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het zuiden en biedt door de begroeiing veel privacy. Tevens vindt u hier de vrijstaande stenen berging, de buitenkraan en poort ten behoeve van de achterom. De tuin is in 2010 volledig opnieuw aangelegd en voorzien van 4 inbouw LED spots;
Gelegen in een kindvriendelijke en groene omgeving;
Op loopafstand gelegen van Winkelcentrum Kwadrant (met onder andere een supermarkt, bakkerij, slagerij, drogisterij, cafetaria, afhaalchinees, kapper, bloemist, postkantoor, etc.), NS-station Passewaaij, busstation, basisschool, kinderopvang, voetbal- en tennisvereniging;
Goede aansluiting met de A15/A2.