Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Steenbokplein 31 te Bilthoven

  Steenbokplein 31

  € 129.500

  3721HC, Bilthoven

  Appartement van 40 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Korte Boslaan 2 te Bilthoven

  Korte Boslaan 2

  € 649.000

  3722BB, Bilthoven

  2-onder-1-kapwoning van 121 m²

  Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Bilderdijklaan 92 te Bilthoven

  Bilderdijklaan 92

  € 750.000

  3723DE, Bilthoven

  Vrijstaande woning van 178 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kruisbeklaan 75 te Bilthoven

  Kruisbeklaan 75

  € 149.000

  3722TG, Bilthoven

  Appartement van 51 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Soestdijkseweg Noord 353 te Bilthoven

  Soestdijkseweg Noord 353

  € 1.025.000

  3723HB, Bilthoven

  Vrijstaande woning van 170 m²

  In woonwijk


Huis kopen in Bilthoven

Wilt u een huis kopen in Bilthoven? Zoek dan in Bilthoven en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Bilthoven, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Bilthoven, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Bilthoven

Het komt veel voor dat iemand die in Bilthoven een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Bilthoven en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Bilthoven

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Bilthoven gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Bilthoven? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Bilthoven? Bekijk dan de koopwoningen in Bilthoven bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Bilthoven!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Groenekan, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenen aan de Vecht, Lopik, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nigtevecht, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Tull en 't Waal, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Zeist