Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Frans van Dijklaan 33 te Doorn

  Frans van Dijklaan 33

  € 319.000

  3941KC, Doorn

  Hoekwoning van 120 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Prins Bernhardlaan 11 te Doorn

  Prins Bernhardlaan 11

  € 389.000

  3941EA, Doorn

  Tussenwoning van 126 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Bergweg 28 te Doorn

  Bergweg 28

  € 975.000

  3941RA, Doorn

  Vrijstaande woning van 260 m²

  Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving


Huis kopen in Doorn

Wilt u een huis kopen in Doorn? Zoek dan in Doorn en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Doorn, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Doorn, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Doorn

Het komt veel voor dat iemand die in Doorn een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Doorn en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Doorn

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Doorn gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Doorn? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Doorn? Bekijk dan de koopwoningen in Doorn bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Doorn!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Zeist