Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Park Welgelegen 23 te Driebergen-Rijsenburg

  Park Welgelegen 23

  € 469.000

  3971KN, Driebergen-Rijsenburg

  Tussenwoning van 97 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Het Scherpenzeel 10 te Driebergen-Rijsenburg

  Het Scherpenzeel 10

  € 475.000

  3972SZ, Driebergen-Rijsenburg

  Appartement van 138 m²

  In woonwijk


Huis kopen in Driebergen-Rijsenburg

Wilt u een huis kopen in Driebergen-Rijsenburg? Zoek dan in Driebergen-Rijsenburg en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Driebergen-Rijsenburg, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Driebergen-Rijsenburg, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Driebergen-Rijsenburg

Het komt veel voor dat iemand die in Driebergen-Rijsenburg een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Driebergen-Rijsenburg en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Driebergen-Rijsenburg

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Driebergen-Rijsenburg gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Driebergen-Rijsenburg? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Driebergen-Rijsenburg? Bekijk dan de koopwoningen in Driebergen-Rijsenburg bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Driebergen-Rijsenburg!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist