Huis kopen? 6 woningen gevonden

6 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Schaapherder 2 te Leusden

  Schaapherder 2

  € 259.000

  3834CK, Leusden

  Eindwoning van 107 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Slaperdijk 40 te Leusden

  Slaperdijk 40

  € 325.000

  3831SK, Leusden

  Tussenwoning van 139 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Meidoornhof 6 te Leusden verkocht

  Meidoornhof 6

  € 257.500

  3831XR, Leusden

  Tussenwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Bretagne 10 te Leusden verkocht o.v.

  Bretagne 10

  € 289.000

  3831EN, Leusden

  Tussenwoning van 141 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Dalmatie 2 te Leusden verkocht

  Dalmatie 2

  € 269.000

  3831EG, Leusden

  Eindwoning van 139 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Hamersveldseweg 47 te Leusden verkocht

  Hamersveldseweg 47

  € 280.000

  3833GL, Leusden

  Vrijstaande woning van 81 m²

  In centrum, In woonwijk


Huis kopen in Leusden

Wilt u een huis kopen in Leusden? Zoek dan in Leusden en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Leusden, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Leusden, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Leusden

Het komt veel voor dat iemand die in Leusden een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Leusden en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Leusden

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Leusden gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Leusden? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Leusden? Bekijk dan de koopwoningen in Leusden bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Leusden!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Groenekan, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenen aan de Vecht, Lopik, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nigtevecht, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Tull en 't Waal, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Zeist