Huis kopen? 8 woningen gevonden

8 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Zilverreiger 8 te Leusden

  Zilverreiger 8

  € 287.500

  3831GA, Leusden

  Tussenwoning van 123 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Zonnedauwhof 22 te Leusden

  Zonnedauwhof 22

  € 289.000

  3831AJ, Leusden

  Tussenwoning van 123 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Wim Vrijhoefstraat 48 te Leusden verkocht

  Wim Vrijhoefstraat 48

  € 769.000

  3832LE, Leusden

  Vrijstaande woning van 225 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto De Hank 55 te Leusden

  De Hank 55

  € 739.000

  3832JJ, Leusden

  Vrijstaande woning van 222 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto De Schepershilt 23 te Leusden verkocht

  De Schepershilt 23

  € 174.000

  3831NR, Leusden

  Appartement van 80 m²

  In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto Amiant 4 te Leusden verkocht

  Amiant 4

  € 269.000

  3831VP, Leusden

  Geschakelde woning van 149 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Slaperdijk 40 te Leusden verkocht o.v.

  Slaperdijk 40

  € 325.000

  3831SK, Leusden

  Tussenwoning van 139 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Dalmatie 2 te Leusden verkocht

  Dalmatie 2

  € 269.000

  3831EG, Leusden

  Eindwoning van 139 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging


Huis kopen in Leusden

Wilt u een huis kopen in Leusden? Zoek dan in Leusden en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Leusden, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Leusden, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Leusden

Het komt veel voor dat iemand die in Leusden een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Leusden en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Leusden

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Leusden gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Leusden? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Leusden? Bekijk dan de koopwoningen in Leusden bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Leusden!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Zeist