Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Lopikerweg west 26 te Lopik

  Lopikerweg west 26

  € 819.000

  3411AM, Lopik

  Vrijstaande woning van 183 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Zomerkade 9 te Lopik verkocht o.v.

  Zomerkade 9

  € 315.000

  3411WJ, Lopik

  Hoekwoning van 125 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Van der Ledestraat 9 te Lopik verkocht

  Van der Ledestraat 9

  € 264.000

  3411EX, Lopik

  Hoekwoning van 117 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Open ligging

 • Hoofdfoto Lopikerweg oost 2 te Lopik

  Lopikerweg oost 2

  € 895.000

  3411JE, Lopik

  Vrijstaande woning van 336 m²

  In centrum, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Teenschiller 6 te Lopik verkocht

  Teenschiller 6

  € 179.500

  3411VP, Lopik

  Appartement van 70 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Lopik

Wilt u een huis kopen in Lopik? Zoek dan in Lopik en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Lopik, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Lopik, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Lopik

Het komt veel voor dat iemand die in Lopik een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Lopik en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Lopik

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Lopik gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Lopik? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Lopik? Bekijk dan de koopwoningen in Lopik bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Lopik!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist