Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Rietgans 61 te Mijdrecht

  Rietgans 61

  € 350.000

  3641TX, Mijdrecht

  Appartement van 105 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Nobel 16 te Mijdrecht verkocht o.v.

  Nobel 16

  € 190.000

  3641MC, Mijdrecht

  Appartement van 90 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Proostdijstraat 33 C te Mijdrecht

  Proostdijstraat 33 C

  € 875.000

  3641AT, Mijdrecht

  Vrijstaande woning van 282 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Bozenhoven 108 te Mijdrecht

  Bozenhoven 108

  € 485.000

  3641AJ, Mijdrecht

  Vrijstaande woning van 170 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Dorpsstraat 24 te Mijdrecht

  Dorpsstraat 24

  € 495.000

  3641EC, Mijdrecht

  Appartement van 132 m²

  Aan rustige weg, In centrum


Huis kopen in Mijdrecht

Wilt u een huis kopen in Mijdrecht? Zoek dan in Mijdrecht en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Mijdrecht, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Mijdrecht, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Mijdrecht

Het komt veel voor dat iemand die in Mijdrecht een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Mijdrecht en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Mijdrecht

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Mijdrecht gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Mijdrecht? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Mijdrecht? Bekijk dan de koopwoningen in Mijdrecht bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Mijdrecht!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist