Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Lange Meer 26 te Vinkeveen

  Lange Meer 26

  € 375.000

  3645WV, Vinkeveen

  Eindwoning van 160 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Waverbancken 10 te Vinkeveen verkocht

  Waverbancken 10

  € 300.000

  3645VS, Vinkeveen

  Tussenwoning van 130 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Vinkeveen

Wilt u een huis kopen in Vinkeveen? Zoek dan in Vinkeveen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Vinkeveen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Vinkeveen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Vinkeveen

Het komt veel voor dat iemand die in Vinkeveen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Vinkeveen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Vinkeveen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Vinkeveen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Vinkeveen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Vinkeveen? Bekijk dan de koopwoningen in Vinkeveen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Vinkeveen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist