Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Romulus 1 te Wijk bij Duurstede verkocht

  Romulus 1

  € 519.000

  3962KA, Wijk bij Duurstede

  Geschakelde woning van 142 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Stuurboord 60 te Wijk bij Duurstede verkocht

  Stuurboord 60

  € 227.500

  3961JR, Wijk bij Duurstede

  Tussenwoning van 105 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Romulus 95 te Wijk bij Duurstede

  Romulus 95

  € 519.000

  3962LD, Wijk bij Duurstede

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 193 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Zandweg 27 34 te Wijk bij Duurstede

  Zandweg 27 34

  € 399.500

  3962EA, Wijk bij Duurstede

  Appartement van 132 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Romulus 99 te Wijk bij Duurstede

  Romulus 99

  € 484.500

  3962LD, Wijk bij Duurstede

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 177 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Wijk bij Duurstede

Wilt u een huis kopen in Wijk bij Duurstede? Zoek dan in Wijk bij Duurstede en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Wijk bij Duurstede, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Wijk bij Duurstede, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Wijk bij Duurstede

Het komt veel voor dat iemand die in Wijk bij Duurstede een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Wijk bij Duurstede en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Wijk bij Duurstede

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Wijk bij Duurstede gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Wijk bij Duurstede? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Wijk bij Duurstede? Bekijk dan de koopwoningen in Wijk bij Duurstede bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Wijk bij Duurstede!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist